|
Nu esti logat.
YAz#1 2009-12-22 08:04:41
YAzBuna tutror!V-am contactat cu urmatoarea problema...de 3 luni ia anticonceptionale Yaz..cand ar fi trebuit sa iau prima pastila din cea de-a 4 luna..am comis-o!Am uitat-o!Am citit pe blister si scrie ca daca am avut relatii sexuale in saptamana anterioara uitarii pastile ar trebui sa consult medicul! E adevarat am avut dar sub protectia pastilelor Yaz din luna a 3-a!Ce ar trebui sa fac?Merg mai departe sau... plsss help :S Offline #2 2009-12-22 08:37:19
Re: YAzte protejezi suplimentar 7 zile Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #3 2009-12-22 08:39:56
Re: YAzmergi mai departe cu folia si te protejezi suplimentar pana inghiti corect 7 pastile. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|