homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scrie articole [ udate ]

#1 2009-12-22 05:02:50

free
Banat
Inregistrat: 2007-09-12

Scrie articole [ udate ]

Salut!

Revin la jobul cu scris articole. Am reusit sa gasesc prin acest site doua persoane care lucreaza super ok: Wendy si Ana [ nu e inscrisa aici ] si mi-as dori sa mai gasesc cel putin 10 persoane ca ele. Daca esti cineva interesat, astea sunt detaliile jobului:

- am nevoie de oameni seriosi care sa poata oferi 5 articole pe zi [ zilnic ] in engleza pe o tema data, continut unic
   - pret negociabil
   - lunga durata
   - respectare deadline
   - comunicare
   - artcole corect si indeajuns detaliate/research
   - corecte in limba engleza/exprimare nota 10

Daca sunteti interesate va rog sa ma contactati la adresa kta.leonid@gmail.com. Anne Marie cu care am decis sa lucrez si pentru managementul proiectului va veni cu detalii.

P.S.: intrebare - as dori sa fac reclama pe acest site [ banner sus ] cu acest job. Unde pot sa apelez sa aflu preturile si de cand pot avea bannerul daca platesc imediat?

#2 2009-12-22 09:07:09

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Scrie articole [ udate ]

free, te rog sa continui povestea la topicul initial.
topic inchis

referitor la reclama trimite-i un e-mail lui pinguin, unul din adminii forumului.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.