|
Nu esti logat.
Ce se intampla???:(#1 2009-12-22 21:03:47
ce se intampla???:(am lipsa de calciu si mg...si am lesinat intro zi...am mersa la spital si doar calciu si mg mi sa dat sa iau...dar imi este tot rau:(.parca imi vine rau de la stomac si imi vine stare de lesin..ma iau asa fiorii dinaceia:(.nu stiu ce sa mai fac.nu mi sa gasit nimic...decat atat.si despre sarcina nu se pune pb pt k chiar dupa faza cu lesinul mia venit menstra...iar acum trebuie sa vina din nou.si iau si diane35...ce sa fac?pe deasupra am si ceva scurgeri albe,gen candida dar fara mancarimi sau asa,ci doar secretie alba,cu aspect fin,nu vascos.poate fi din cauza ac?multumesc iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2009-12-22 21:28:06
Re: ce se intampla???:(deeya nu cred ca e din cauza AC ... dar aceasta lipsa de Ca si Mg poate da numeroase simptome neplacute...si acestea nu pot trece imediat...trebuie intai sa se asimileze ceea ce iei si deasemenea pastilele trebuie luate corect... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-12-22 21:30:50
Re: ce se intampla???:(multumesc mult x_ynna:* iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #4 2009-12-22 21:32:06
Re: ce se intampla???:(cu placere si multa sanatate!! ...sa nu iei si calciul si magneziu in acelasi timp...sa lasi cam 4 ore intre ele ca sa aiba timp sa se asimileze O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2009-12-22 21:38:40
Re: ce se intampla???:(
Eu am avut lipsa de Calciu si Fier....am primit vitaminele astea si abia dupa vreo 2 saptamani m-am simtit bine...pana s-au asimilat...dar incearca sa iei vitaminele astea din alimente..se asimileaza mai repede si sunt si mai sanatoase ( Rezervoare naturale de calciu: laptele si derivatele sale, cerealele, galbenusul de ou, soia, fasolea, mazarea, apa minerala.. Rezervoare naturale de magneziu: cerealele integrale (porumb, gr?u, ovaz, orz, secara) nucile, alunele, smochinele, migdalele, ciocolata, legumele verzi, merele, bananele, ouale, apele minerale bogate ?n magneziu ) Everything has its beauty, but not everyone sees it. Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|