|
Nu esti logat.
Help...am facut o mare prostie!!!!#1 2007-08-10 02:43:24
help...am facut o mare prostie!!!!Luna asta am luat anticonceptionalele fara sa fac pauza 7 zile.In prima saptamana a foliei am facut tratament cu no-spa si nolicin(timp de 3 zile,5 tablete/1 la 12 ore) pentru cistita,iar in acest timp am avut contact sexual.m am spalat la cateva ore(cam2,maxim 5) cu irigatorul.e posibil sa fiu insarcinata?iau pastile de circa 2 ani,am facut doar 2 luni pauza,iar de cam 7 luni le iau fara intreruperi.mentionez ca am mai utilizat tagremin cu pastilele si nu s-a intamplat nimic.pilulele le am luat bine mereu.Nolicin este un antibiotic puternic?mai puternic ca tagremin?Pe prospect nu scrie nimic de nolicin,iar asistenta de la planning mi-a spus ca efectul este redus considerabil doar in cazul antib f puternice(ampicilina sau penicilina...)Multumesc mult!si ash mai avea o intrebare;dak iau past anticonceptionale pot utiliza postinor si apoi sa continui folia in mod normal?sau cum se procedeaza?va rog,am nevoie d eun rasp cat mai rapid!multumesc mult! Offline #2 2007-08-10 09:12:41
Re: help...am facut o mare prostie!!!!Scarlett, cred ca poti face un test de sarcina acum; inteleg ca ai luat antibioticele in prima saptamana a foliei trecute, nu cea curenta. Nobody home Offline #3 2007-08-10 13:47:29
Re: help...am facut o mare prostie!!!!nu,nu am luat antib in prima saptamana a foliei trecute ci a foliei de luna aceasta. Offline #4 2007-08-10 14:26:56
Re: help...am facut o mare prostie!!!!atunci asteapta sa vina menstra (poti intrerupe folia asta cand vrei daca intre ea si precedenta nu ai facut nici o zi pauza) Nobody home Offline #5 2007-08-10 14:29:46
Re: help...am facut o mare prostie!!!!nu,nu am facut.dar dak o intrerup nu survine sangerarea de privatie?din cate shtiu...nu e acelasi lucru q menstra!sau dak o intrerup si sunt insarcinata nu mai am nici un fel de sangerare?si ash vrea sa shtiu cam ce sanse sunt sa fi ramas insarcinata... Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-11 17:45:23
Re: help...am facut o mare prostie!!!!sper sa nu te sperii dar din ceea ce stiu e ai 99%sanse daca ai luat anticonceptionale cu antibiotice,ca acestea sa reduca din efectele anticonceptionalelor-adica ai toate sansele sa fii insarcinata. Offline #7 2007-08-13 09:36:48
Re: help...am facut o mare prostie!!!!daca intrerupi folia si esti insarcinata nu iti va mai veni menstra. Nobody home Offline #8 2007-08-14 22:05:13
Re: help...am facut o mare prostie!!!!e a 3a zi de pauza si inca nu mi-a venit dar ma dor sanii rau si f putin ovarele.. sa-i fac griji ?? astept un raspuns urgent ! Offline #9 2007-08-14 22:29:12
Re: help...am facut o mare prostie!!!!menstruatia poate venii in oricare din cele 7 zile de pauza...deci nu ti fa giji...mie de exemplu imi vine in a 5 a zi... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-08-15 02:06:41
Re: help...am facut o mare prostie!!!!multzumesc mult fetelor...o sa termin folia.va anuntz peste cateva zile :-) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|