|
Nu esti logat.
Sunt f confuza....un sfat va rog...#1 2009-12-21 19:25:05
sunt f confuza....un sfat va rog...pff....sa va zic pe scurt despre ce e vorba...am fost acum 2 sapt cu un tip vreo 3 zile..ne cunoastem de mai mult timp...s-a terminat repede nush din ce motiv..am pastrat legatura pe mess..prieteni f buni..tin la el..dar mai mult ca la un amic...el a fost cu o fosta prietena dupa ce ne-am certat, bun...acum o sapt am fost la un chef la camin si am incercat cu un tip , dar nu a mers..el stie despre asta....bine, pana sa incerc cu acest timp..am incercat sa ma impac cu cel despre care e vb, dar nu-mi dadea semne ca vrea....el a fost la bucuresti la fac, eu la pl...in week am venit acasa aman2 ca suntem din acelasi oras...sambata s-a ivit ocazia sa ies cu cineva la club, si am renuntat sa ies cu gasca din care face si el parte..el m-a vazut nu a zis nimic....aseara pe mess..a inceput sa-mi reproseze ca daca nu stateam cu tipi astia..exista cale de impacare, ca el de fapt a vrut sa vada cum sunt eu....ca m-am aruncat repede in bratele altuia...si mai multe...si ma da inapoi sa renunt si la tipul cu care sunt acum..ce sa fac:(( Offline #2 2009-12-21 20:13:05
Re: sunt f confuza....un sfat va rog...eii a vrut sa vada ce fel esti, pe naiba! acum te face vinovata de decizia lui! mai bine iti vezi de ale tale In America, in sfarsit! Offline #4 2009-12-21 20:20:03
Re: sunt f confuza....un sfat va rog...au dreptate fetele nu te lua dupa el,e o mare vrajeala c ti-a zis...k sa te simti tot tu cea vinovata...dak t vroia ramanea cu tn d prima data nu te lasa singura k mai apoi "sa vada cum reactionezi" Offline #5 2009-12-21 20:20:30
Re: sunt f confuza....un sfat va rog...e cu 2 taisuri chestia asta. They can because they think they can. Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-21 20:48:20
Re: sunt f confuza....un sfat va rog...
poi aici e o problema..ca si el a umblat cu destule..imi povestea ca isi daduse intalnire si cu 3 in aceeasi zi... Offline #7 2009-12-21 20:49:41
Re: sunt f confuza....un sfat va rog...mda..si bineinteles ca m-a dat si inapoi cu rel care o am acum....pe langa faptul ca a inceput lumea sa imi zica de actualul tip ca nush cum e ...si chestii de genul....si lui i s-au spus despre mine....ca stau intrun oras mic..si lumea vb aiurea...oricum multumesc mult fetelor:* Offline #8 2009-12-21 22:01:31
mda...actualul e frumusel..si i-am zis azi ca am fost criticata in ultima vreme si ca nu ma simt in apele mele...si mi-a zis ca daca cumva e vorba de barfa pe el nu-l intereseaza, ca el se simte bine in compania mea..si ca oricum si el a auzit despre mine, dar chiar nu-l intereseaza gura lumii...au inceput sa mi se spuna ca e figurant..ca nu stie sa-si faca prieteni...si fostul a dat vina pe me..si m-a facut sa ma simt ca o .....dar consider ca aveam dreptul sa incerc..atata timp cat el nu a dat semne de impacare...eu nu stau sa-l ast pe el vreo 2 3 luni pana se hotareste...ca e obisnuit ca unele fete sa-l caute si acum si sa nu incerce nimic..si sa-i spuna lui ca-l iubeste chiar daca nu mai sunt impreuna..in fine...am decis pana la urma sa merg in continuare cu actualul..sa vedem pana unde se ajunge..ca nu cred ca o sa fie ceva serios..pentru ca dupa sarbatori o sa intervina distanta.... Offline #9 2009-12-22 10:25:24
e bine k ti-a zis . They can because they think they can. Offline #10 2009-12-22 13:11:57
Re: sunt f confuza....un sfat va rog...Ce s-a dus dus sa fie. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #11 2009-12-22 16:57:42
Re: sunt f confuza....un sfat va rog...aveti dreptate fetelor....oricum nu am mai vb cu el de cand mi-a zis faza cu testul:-j...oricum acum cu actualul..nu prea vreau sa ma implic in relatie..nush ce o sa fac..sa vedem.. Offline #12 2009-12-23 00:32:00
Re: sunt f confuza....un sfat va rog...ce sa faci?sa iti vezi de treaba si sa nu te mai impaci cu el.incearca sa ai o alta relatie cu alt baiat,insa nu cred ca e bine sa te mai impaci cu el...nu cred ca se merita.daca un barbat/baiat te iubeste atunci se va tine de tine pana va ve-ti impaca,va sta la usa ta si va plange pana ai sa zici ok,iti va face surprize si iti va demonstra ca te vrea cu adevarat inapoi...nu se va combina cu prietena ta:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|