homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu esti logat.

căutare personalizată
căutare personalizată

MEDICAMENTE MINUNE DE SLABIT

#1 2009-12-09 18:21:09

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

MEDICAMENTE MINUNE DE SLABIT

Tot citind pe net am vazut ca multe cautatoare a siluetei ideale, apeleaza la medicamente minune. Le spun minune pt ca am avut ocazia sa vad efectele unor "pilule": 10 kg intr-o luna  diablo

Cateva exemple:
1. Medicamente care actioneaza asupra creierului avand o concentratie de amfetamine. Din acaasta categorie fac parte SUPERSLIM,care a fost retras de pe piata, in timp ce REGENON, REDUCTIL, XENICAL (noul ALLI)  iti taie pota de mancare si ajungi sa nu mai mananci mai deloc. Consecintele... vi le puteti imagina;
2. Medicamente care "inhiba" asimilarea grasimilor din alimente: Clarinol
3. Medicamente/ceaiuri diuretice

Sa nu uitam minunatiile de la Herbalife si partial cele de la Forever Living Products. Nu sunt pe baza de amfetamine dar am tot citit ca au in ele niste substante care creaza dependenta.

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2009-12-09 18:23:00)

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#2 2009-12-23 16:52:00

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

Re: MEDICAMENTE MINUNE DE SLABIT

nici eu nu sunt pt medicamente d slabit....cea mai buna varianta e sa incercam sa mancam sanatos...fara prea multe dulciuri si fara excese de nici un fel...eu am incercat cam toate metodele de slabit,si mergeau ,isi faceau efectul,insa dupa ce le terminam,mancam si mai multe prostii si ma ingrasam si mai tare.tin sa precizez ca nu am probleme mari de greutate,insa ca orice tanara ma vedeam mereu slaba,pana am ajuns la 1,75 sa am 48 kg,si va spun sincer ca nu aratam tocmai bine....nu mai aveam nici o forma...acum insa incerc sa mananc sanatos...si ma simt f bine...mananc si dulciuri si paine si de toate,dar nu fac excese:)

Acum

Publicitate
Member
De la: Anticonceptionale.ro
Inregistrat: 2009-02-01

Footer-ul board-ului