|
Nu esti logat.
MEDICAMENTE MINUNE DE SLABIT#1 2009-12-09 18:21:09
MEDICAMENTE MINUNE DE SLABITTot citind pe net am vazut ca multe cautatoare a siluetei ideale, apeleaza la medicamente minune. Le spun minune pt ca am avut ocazia sa vad efectele unor "pilule": 10 kg intr-o luna Ultima oara a fost editat de witty_ina (2009-12-09 18:23:00) 28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img] Offline #2 2009-12-23 16:52:00
Re: MEDICAMENTE MINUNE DE SLABITnici eu nu sunt pt medicamente d slabit....cea mai buna varianta e sa incercam sa mancam sanatos...fara prea multe dulciuri si fara excese de nici un fel...eu am incercat cam toate metodele de slabit,si mergeau ,isi faceau efectul,insa dupa ce le terminam,mancam si mai multe prostii si ma ingrasam si mai tare.tin sa precizez ca nu am probleme mari de greutate,insa ca orice tanara ma vedeam mereu slaba,pana am ajuns la 1,75 sa am 48 kg,si va spun sincer ca nu aratam tocmai bine....nu mai aveam nici o forma...acum insa incerc sa mananc sanatos...si ma simt f bine...mananc si dulciuri si paine si de toate,dar nu fac excese:) Offline |
|