|
Nu esti logat.
Test de sarcina negativ// lipsa menstruatie 2 luni = amnoree?#1 2009-12-22 15:51:14
test de sarcina negativ// lipsa menstruatie 2 luni = amnoree?m-ar interesa si pe mine cateva aspecte despre amenoree si complicatiile ei Offline #2 2009-12-22 21:56:20
Re: test de sarcina negativ// lipsa menstruatie 2 luni = amnoree?eu ma gandesc k ar trebui o ecografie...sa nu cumva sa ai ceva chist... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2009-12-24 11:35:59
Re: test de sarcina negativ// lipsa menstruatie 2 luni = amnoree?sincer eu nu m-as panica...stiu ca e neplacut sa tot astepti menstra...insa nu vad nimic grav...poate ca da, merita facute niste analize hormonale...echografia sincer nu vad cu ce te-ar ajuta.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|