homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test de sarcina negativ// lipsa menstruatie 2 luni = amnoree?

#1 2009-12-22 15:51:14

oups
Membru
Inregistrat: 2009-12-22

test de sarcina negativ// lipsa menstruatie 2 luni = amnoree?

m-ar interesa si pe mine cateva aspecte despre amenoree si complicatiile ei
ultima data in care mi-a venit este 14 octombrie (si am 25 de ani deci nici nu se pune problema de menopauza)
am fost de atunci la medic de 4 ori si m-am intros cu acelasi raspuns de fiecare data: fa 2-3 teste de sarcina la 2 zile diferenta ... daca ies negative asteapta sa-ti vina. de atunci am facut 6-7 teste de sarcina toate au iesit negative dar deja este a doua luna in care nu a aparut menstruatia. testele de sarcina sunt chiar atat de sigure?
sunt eu prea stresata sau chiar asa se abordeaza aceasta problema?
in octombrie, dupa menstruatie am facut si un tratament pt o infectie urinara destul de urata(5 zile la rand cu febra peste 38,5) si ma gandesc ca asta ar fi cauza.
in luna octombrie inainte de menstra am fost la controlul ginecologic periodic.inainte de mestra mi s-au recoltat probele iar dupa menstra am primit si rezultatele. am facut testul papanicolau si analize de sange pt anticonceptionale si mi s-a dat si un tratament cu niste ovule si doar asteptam sa-mi vina sa ma apuc de medicamente, dar pauza... menstra nu a aparut anticonceptionalele nici nu ma gandesc sa le incep asa si ovulele mi-e teama sa le iau ca poate o sa-mi vina si trebuie sa intrerup tratamentul
adica ma gandesc ca macar putea sa-mi faca o ecografie ca doar are aparatul in cabinet.
oricum saptamana trecuta am fost la medicul de familie care a reusit sa ma mai linisteasca putin si mi-a spus ca astfel de cazuri se intampla si a zis ca cel mai bine sa ma duc la un alt doctor pt a face un set de analize hormonale si o ecografie si eventual un tratament.
asa ca maine am sa ma duc si sper sa nu ma intorc cu acelasi raspuns
oricum intre timp mi-au aparut destul de multe cosuri si nu am avut niciodata probleme cu ele, burta ma doare ca si cum as fi pe ciclu dar foarte usorsi nu stiu daca e doar in capul meu sau mi s-au intarit sanii.
am inteles ca amenoreea ca afectiune se ia in considerare dupa 3-6 luni (depinde de articol tongue)

#2 2009-12-22 21:56:20

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: test de sarcina negativ// lipsa menstruatie 2 luni = amnoree?

eu ma gandesc k ar trebui o ecografie...sa nu cumva sa ai ceva chist...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2009-12-24 11:35:59

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: test de sarcina negativ// lipsa menstruatie 2 luni = amnoree?

sincer eu nu m-as panica...stiu ca e neplacut sa tot astepti menstra...insa nu vad nimic grav...poate ca da, merita facute niste analize hormonale...echografia sincer nu vad cu ce te-ar ajuta....
menstra va veni...daca nu a si venit deja...atita vreme cit nu esti gravida nu e cazul sa te ingrijorezi

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.