homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?-2

#20 2009-12-24 16:14:55

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Nu stiu ce vreau. Vi se mai intampla?

Divya a scris:

anamihaela a scris:

nu vreau sa te sperii dar poate e alta la mijloc?....sau pur si simplu s-a plictisit si vrea sa fie singur...sa vada ce vrea?...sunteti de mult timp impreuna?

nu,cu siguranta nu e alta(asta a zis si mami tongue  )
s'a saturat de certurile dintre noi,asta e,ne certam foarte des(acuma de o vreme nu) si de faptul ca eu nu mai sunt ca la inceput,plang din orice is mereu suparata,nu mai is vesela,nepasatoare la orice,mereu binedispusa...si el nu vrea wsa ma mai vada asa(dar el nu intelege ca am nevoie de el,mai ales acum)
suntem de apr 2 ani jumate

divya....am trecut prin ceva asemanator ...in sensu k a fost o perioada cand simteam k nu ma mai iubeste...am intrat intr-o depresie...de nu mai puteam sa fiu EU...el s-a indepartat de mine...s-a saturat sa ma vada asa..."slaba"...
si ne-am despartit...iar pauza aceea..ne-a apropiat din nou smile am realizat k eu l-am indepartat cu toata exagerarile mele,toata drama mea...si am inceput sa fiu iar EU...si l-am recucerit smile asta a fost cam dupa 1 an jumate...nu mai stiu exact...iar acum avem aproape 5 ani smile
iar acum un sfat ...daca esti sigura k de-aia s-a indepartat...fa tot posibilul si fii cum ai fost cand s-a indragostit de tine...fii mai vesela..incearca sa nu mai analizezi tot...faceti tot posibilul sa va bucurati de sarbatori... si o sa fie bine smile
atata timp cat e langa tine...nu e totul pierdut !

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-12-24 16:16:45)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#21 2009-12-24 16:17:01

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Vai, nu stii cat de bine ma simt citind sfatul tau  hjarta  hjarta  hjarta

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#22 2009-12-24 16:17:35

YoHanna
Insomniac member

al meu? smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#23 2009-12-24 16:31:21

YoHanna
Insomniac member

incearca sa-ti expui aici nervii...sa te descarci...si sa nu mai apara certurile intre voi.
o sa fie greu o perioada pana iti revii...o sa trebuiasca sa duci o lupta cu tine...dar daca il iubesti...vei reusi smile
arata-i de Craciun ce iubita are !!! (asta inseamna sa ai si tu incredere in tine,sa te consideri unica,si importanta)...si sa uite ca exista cuvantul despartire smile
trebuie sa-i areti k el pierde...nu tu smile desi in adancul tau asta simti acum...k tu pierzi...dar incearca si varianta inversa si ai sa fii uimita de ce rezultate da kram

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-12-24 16:32:14)

#24 2009-12-24 16:35:09

sunshine16
Banat
Site

Dap Yohanna, al tau smile

...

Ultima oara a fost editat de love_t (2009-12-24 16:50:14)

Publicitate

loading...

#25 2009-12-24 16:40:00

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

YoHanna a scris:

incearca sa-ti expui aici nervii...sa te descarci...si sa nu mai apara certurile intre voi.
o sa fie greu o perioada pana iti revii...o sa trebuiasca sa duci o lupta cu tine...dar daca il iubesti...vei reusi smile
arata-i de Craciun ce iubita are !!! (asta inseamna sa ai si tu incredere in tine,sa te consideri unica,si importanta)...si sa uite ca exista cuvantul despartire smile
trebuie sa-i areti k el pierde...nu tu smile desi in adancul tau asta simti acum...k tu pierzi...dar incearca si varianta inversa si ai sa fii uimita de ce rezultate da kram

poate ar trebui sa fac asta pentru mine,fara sa ma mai gandesc la parerea lui
de fapt pare singura solutie: despartirea  poate sa exste sau nu,dupa sarbatori...dar macar de sarbatori sa imi aduc aminte cu placere,nu cu regretul ca le'am petrecut in lacrimi si suferinta

ps:pfuai ce bine ar fi sa gandesc asa tot timpul smile
yohanna,u m'ai facut sa gandesc asa smile
sper sa revin cu vesti mai bune...sarbatori frumoase fetelor

#26 2009-12-24 16:40:06

YoHanna
Insomniac member

love... kram
dar.... si tu ai pb asta? sad

ce ma bucur divya k ti-am ridicat cat de cat moralul puss

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-12-24 16:41:17)

#27 2009-12-24 16:44:38

sunshine16
Banat
Site

.........

Ultima oara a fost editat de love_t (2009-12-24 16:50:56)

#28 2009-12-24 16:47:08

YoHanna
Insomniac member

e f bine cand stii unde e buba...
asa se poate rezolva mai repede smile
si tu love...nu ma enerva...k tu pt mine pana acuma esti femeia perfecta,ti-am mai zis eu big_smile lol

#29 2009-12-24 16:52:07

sunshine16
Banat
Site

tongue deja ma simt mai bine  happydance

#30 2009-12-24 16:56:03

YoHanna
Insomniac member

kram  asa may tongue
nu stiu dak ati citit ce v-am urat eu de Craciun la alt topic dar va repet si aici k tine si de topicul asta...
"uitati de tot ce e rau...si savurati CRACIUNUL impreuna cu cei dragi big_smile " k nu se stie niciodata ce aduce ziua de maine smile

#31 2009-12-24 16:57:39

sunshine16
Banat
Site

Nu am vazut!

Si ai dreptate in tot ce zici!  kram  kram  kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.