homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

INTREBARE!!!

#1 2007-08-15 21:21:01

mely
Membru
Inregistrat: 2007-08-15

INTREBARE!!!

Mi-a intarziat ciclul aproape 3 luni.Intarzieri de ciclu pana la maxim 2 luni am mai avut.Am cosultat  medicul meu ginecolog(conf.) si mi-a recomandat duphaston 5 tablete pe zi timp de doua zile pt provocarea ciclului.Dar nici dupa o saptamana nu s-a intamplat. Nu sunt insarcinata si nu am alte probleme.Putetzi sa-mi dati un sfat?( inafara de anticonceptionale) As ruga sa fie ceva sigur si serios!!!( daca se poate ceva naturist)

#2 2007-08-15 21:33:50

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: INTREBARE!!!

eu nu stiu ce sa iti zic in legatura cu tratamentul.dar totusi din ce cauza intarzierile astea???? niste analize hormonale ai facut?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-08-15 21:50:02

mely
Membru
Inregistrat: 2007-08-15

Re: INTREBARE!!!

nu am facut analize hormonale, pt ca nu mi-a recomandat medicul.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.