|
Nu esti logat.
Sangerari ciudate o#1 2009-12-26 14:38:08
Sangerari ciudate oCam de aprox 2 luni cu o saptamana inainte sa-mi vina ciclul (chiar si inainte de a termina pastilele) incep sa sangerez. Nu este secretie rosiatica ci pur si simplu sange. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2009-12-26 16:50:04
Re: Sangerari ciudate ode cand iei AC? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2009-12-27 17:01:10
Re: Sangerari ciudate ode 4 ani le iau. oricum intentionam sa merg la doctor in legatura cu AC ... "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2009-12-27 17:08:10
Re: Sangerari ciudate oasa e cel mai bine... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|