homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema

#1 2009-12-28 11:22:15

Maria191
Full member
Inregistrat: 2008-06-15

Problema

Buna! Eu iau anticoncetionale de aproape 2 ani, dar acum trei luni am facut o pauza! Menstruatia mi-a venit lunea trecuta si am inceput cu prima pastiluta din folie ca de obicei, apropo folosesc marvelon 21, si nu le-am schimbat! Problema este ca a trecut o saptamana si menstruatia mea nu mai inceteaza! Normal cu antibebe dura cam 4 zile, fara antibebe  cam 6 poate chiar si 7 zile insa, sper final, nu era deloc abundenta....acum e deja a 8 a zi si nu se mai opreste! Plus ca sanii mi s-au umflat si sunt foarte tari, dar spre uimirea mea nu ma dor deloc! In perioada asta pt ca erau sarbatorile si am mancat putin mai mult am luat si alte pastile  colebil, metroclopramid si antinevralgic, dar stiu ca astea nu au niciun efect asupra anticonceptionalelor! Cred ca am si racit putin la ovare...e vorba despre asta sau pot fi si alte cauze? Si inca o intrebare...voi ati intretinut relatii sexuale cu iubitul vostru cand aveati mentruatie? Eu nu am facut asta inca si nu stiu cum ar reactiona organismul meu.

Ultima oara a fost editat de Maria191 (2009-12-28 11:26:15)

#2 2009-12-28 11:28:59

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Problema

e spotting... n-ai ce sa faci, decat sa astepti sa se opreasca
se zice ca riscul de infectii e ceva mai mare daca faci sex la menstruatie... daca nu e prea abundenta sangerarea si nu ai dureri au vreun disconfort eu zi ca poti

#3 2009-12-28 11:30:11

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

maria,cel mai probabil,toate efectele astea si  k menstra nu se opreste,se datoreaza faptului k ai intrerupt pastilele.eu zic sa mai astepti putin,in cazul in care nu se opreste,ar fi bine sa treci pe la medic

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2009-12-28 11:30:53)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#4 2009-12-28 11:31:31

Maria191
Full member
Inregistrat: 2008-06-15

Am mai avut spotting, insa era mult mai inchis la culoare, aproape maroniu, acum are o nuanta foarte rosie si de asta sunt putin speriata, plus ca e mult mai abundent decat un spotting obisnuit!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.