homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie dupa intrerupere ...

#1 2009-12-22 15:54:22

ralu2301
New member
Inregistrat: 2009-12-22

menstruatie dupa intrerupere ...

Mai am o problema care ma framanta de ceva vreme (8-9 luni)  supa 
Am trecut printr-o intrerupere de sarcina , iar de atunci menstra vine foarte diferit, tine 3 zile in comaratie cu 6 cum venea inainte, iar acum cu un flux foarte redus. Este normal?

Iar de cand am trecut prin acea experienta, traiesc in continuu panica de a nu mai putea ramane graviduta,lucru pe care mi-l doresc extrem de mult. Are vreo legatura schimbarea aceasta la menstra cu infertilitatea?

.. pot face ceva sa ma protejez , ptr a putea ramane insarcinata ?? (ma ref la mentinerea sanatatii sistemului genital) mentionez ca am o anexita cronica , care se acutizeaza cateodata, am avut si BIP , iar in prezent am o candidoza ..  grater  ..parca nu se mai termina!

Ultima oara a fost editat de ralu2301 (2009-12-22 16:06:48)

#2 2009-12-22 22:01:27

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: menstruatie dupa intrerupere ...

schimbare menstruatiei nu are legatura cu infertilitatea.
in legatura cu sanatatea sistemului genital ...conteaza sa tratezi ce ai...si sa mergi la controale de rutina...
candidoza multe femei au...si pt aia tot raman insarcinate.
eu zic sa lasi panica asta deoparte...k va veni si la tine bebe smile
in astea 8-9 luni ai incercat sa ramai insarcinata si n-ai reusit?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2009-12-28 12:24:27

ralu2301
New member
Inregistrat: 2009-12-22

Re: menstruatie dupa intrerupere ...

Multumesc mult pt raspuns. Nu am incercat, asa ca ai dreptate, nu ar trebui sa pun raul inainte.  O sa ma ingrijesc si sper sa nu fie probleme.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.