homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cataantibioticele si candida

#1 2009-12-22 13:55:38

ralu2301
New member
Inregistrat: 2009-12-22

cataantibioticele si candida

Buna ziua am si eu o nelamurire, sper ca ma puteti ajuta.
Am fost diagnosticata cu candida si mi s-a prescris un tratament cu CARPICON sp , si MACMIROR ovule. Problema este ca trebuie sa i-au si DOXICICLINA antibiotic pt o infectie. Iar eu stiu ca una din princ cauze ale candidozei este tratamentul cu antibiotice.
Pot lua in paralel aceste 3 medicamente?..  sau imi puteti recomanda si altceva?

Va multumesc, astept raspunsuri

Ultima oara a fost editat de ralu2301 (2009-12-22 16:03:33)

#2 2009-12-22 22:09:55

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: cataantibioticele si candida

poti sa iei in paralel...insa nu stiu daca se va vindeca...acea candidoza...
mai poti sa iei si o doza unica de flucovim 150...ca sa mai diminueze efectele antibioticului. si sa bei foarte mult iaurt.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2009-12-28 12:30:09

ralu2301
New member
Inregistrat: 2009-12-22

Re: cataantibioticele si candida

Da am auzit si de un tratament cu iaurt. Trebuie sa introduc iaurt cu ajutorul unei siringi,noaptea inainte de culcare, nu? conteaza ce fel de iaurt?  si am mai auzi de spalaturi cu infuzie de musetel. ..poate scap si eu o data de toate. bang

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.