homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mare nelamurire

#1 2007-07-19 15:29:16

ardnaxela
Membru
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-19

Mare nelamurire

Am un chist ovarian in stanga de 33 de mm... care s-a marit la 36 mm  (in circa jumate de an).. si inca unul in dreapta de 26 mm.... la ginecologie doctora mi-a recomandat urmat tratament: anticonceptional Karissa + ibuprofen, antiinfalamtor... in special Nurofen. Aceasta este prima luna de cand am inceput tratamentul.. respectiv este a treia zi de tratament... inainte de asta am avut Microginon + Flamexin... pe care dupa prima luna (nici macar 1 luna ci maxim 2 sapt) l-am intrerupt ptr ca eram chiauna... dureri de cap.
Uitandu-ma la tv vad "nu luati Ibuprofen pe caldura in special Nurofen deoarace poate provoca hemoragii" lol si culmea.. eu iau nurofen.. chiar 3 pe zi... ptr ca asa am reteta.
Am o rugaminte in caz ca e vreun doctor ceva pe aici , sau stiti voi (este prima mea zi aici, sunt novice pe forumul acesta  big_smile ) ce este de facut? schimb antiinflamatorul? sa iau flamexin in loc de nurofen? sau o avea vreun efect nedorit cuplat cu Karissa?
Sunt intr-un mare impas.. deoarece nu stiu ce sa fac.... doctora spune sa stau calma... dar am 2 si imi este teama... deoarece sunt tanara si nu pot sa cred ca am bafta de a o mosteni pe mama... culmea este ca la mama au stagnat. La mine oare vor stagna sau vor trebuii operate??
Daca ma veti putea ajuta va voi fi recunoscatoare!

O zi buna ptr fetele care sunt la servici (si ptr baieti daca sunt aici)... si ptr cele de acasa... sunteti fericite ca nu trebuie sa iesiti in caldura tropicala care este afara!

Alexandra

Exista 5 lucruri in viata care nu se pot recupera:  1. o piatra... dupa ce a fost aruncata/  2. o vorba... dupa ce a fost spusa/  3. o sansa... dupa ce ai pierdut-o/  4. timpul... dupa ce a trecut/  5. iubirea.... pentru cel ce nu lupta

#2 2007-08-16 15:18:43

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Mare nelamurire

Ardnaxela, nu lua 3 nurofen/zi...nici flamexin. anticonceptionalele fac treaba si singure...trebuie doar rabdare(cam 6 luni)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.