homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Imi place fata asta la nebunie, dar..-2

#20 2009-12-28 19:52:08

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Imi place fata asta la nebunie, dar..

free a scris:

Spuneam ca sunt sadic (cu mine). O idealizez pentru ca iubirea la mine inseamna ranile pe care mi le creez hranindu-ma cu iluziile formate de fata asta, dar fara corp.

Adica esti masochist. Care e antonimul lui sadic.

#21 2009-12-28 19:57:02

OmniaVincitAmor
Insomniac member

free a scris:

Daca-mi place sa ma chinuiesc/pe mine sau altii, nu sunt si sadic, pe langa masochist? http://dexonline.ro/search.php?cuv=sadic

Ai ceva de spus referitor la poveste sau pur si simplu scoti chestiile din context si ma inveti sensul cuvintelor?

Credeam ca vrei sa scrii corect... da' daca nu vrei...
Masochist esti cand iti place sa te chinui/sa fii chinuit.
Sadic esti cand iti place sa-i chinui exclusiv pe altii.
Si Hooked se scrie fara c... asta ca tot aveai tu pretentia ca stii mai multa engleza si ca scrii articole. smile

#22 2009-12-28 20:08:52

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Nu incep sa scormon dupa nimic. Doar ma deranjeaza agramatii. smile

#23 2009-12-28 20:14:25

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Te deranjez pentru ca te-am corectat? Preferai sa vorbesti in continuare gresit si oamenii cu ceva cunostinte gramaticale sa bufneasca in ras,cum am facut si eu? In regula. smile Continua asa. Mi-e mila de cei care-ti citesc articolele,in cazul asta... si clar nu-ti meriti banii,daca nici limba materna nu o poti vorbi cum trebuie.

#24 2009-12-28 20:44:57

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Shine, e omenesc sa gresesti. Nu cred ca o greseala te face automat agramat smile Si free poate tocmai de asta sicauta colaboratori pentru articole pe limba engleza wink Si suntem off-topic.

Poor is the man whose pleasure depends on another

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.