|
Nu esti logat.
Imi place fata asta la nebunie, dar..-2#20 2009-12-28 19:52:08
Re: Imi place fata asta la nebunie, dar..
Adica esti masochist. Care e antonimul lui sadic. Offline #21 2009-12-28 19:57:02
Re: Imi place fata asta la nebunie, dar..
Credeam ca vrei sa scrii corect... da' daca nu vrei... Offline #22 2009-12-28 20:08:52
Re: Imi place fata asta la nebunie, dar..Nu incep sa scormon dupa nimic. Doar ma deranjeaza agramatii. Offline #23 2009-12-28 20:14:25
Re: Imi place fata asta la nebunie, dar..Te deranjez pentru ca te-am corectat? Preferai sa vorbesti in continuare gresit si oamenii cu ceva cunostinte gramaticale sa bufneasca in ras,cum am facut si eu? In regula. Continua asa. Mi-e mila de cei care-ti citesc articolele,in cazul asta... si clar nu-ti meriti banii,daca nici limba materna nu o poti vorbi cum trebuie. Offline #24 2009-12-28 20:44:57
Re: Imi place fata asta la nebunie, dar..Shine, e omenesc sa gresesti. Nu cred ca o greseala te face automat agramat Si free poate tocmai de asta sicauta colaboratori pentru articole pe limba engleza Si suntem off-topic. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|