|
Nu esti logat.
O intrebare#1 2007-08-16 12:25:28
o intrebarecred ca am mai povestit asta o data, dar sunt in prima luna de ac si am preaaaa multe intrebari si nelamuriri si nelinisti samd:D asa ca sper ca nu va deranjez prea tare daca pun cateva intrebari, chiar daca pe undeva stiu ca sunt puerile:) Offline #2 2007-08-16 12:28:32
Re: o intrebarenu ai de ce sa te strasezi poate greturile sunt semn ca e pe drum ciclu eu cam asa patesc . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-08-16 12:32:29
Re: o intrebarestrarile de greata pot fi si din cauza anti-bebelor (scrie si pe cutie) pana se obisnuieste organismul tau cu ele.eu zic sa astepti sa treaca cele 3 luni in care simpoteme de felul asta sunt obisnuite si daca persista si dupa aia sa mergi la un medic sa le schimbi... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #4 2007-08-16 12:40:20
Re: o intrebarepoate suna stupid, dar stiu toate astea, si totusi ma simt mult mai bine auzindu-le de la voi:) sunteti minunate:) Offline #5 2007-08-16 16:17:58
Re: o intrebarenu-i nimik..si eu am patit la fel... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|