homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu inteleg....

#1 2009-12-28 22:37:17

deeiutza4u
New member
Inregistrat: 2008-06-23

nu inteleg....

De curand am fost la ginecolog pt ca aveam niste simptome aiurea si am crezut ca am din nou candida (deoarece am avut`o si d`abea am scapat de ea neutral ),mi`am facut toate analizele....si surpriza..nu mi`a iesit nici candida,nici alte prosti...decat UREAPLASMA UREALYTICUM........ 100.000 ccu/ml   si mycoplasma hominis......... 10.000 ccu/ml  grater ....intrebarea mea e urmatoarea: de ce simt o oarecare arsura (si eu si prietenul meu) atunci cand facem dragoste?  supa   sa fie oare o simptoma a acestei infectii?? mi se pare totusi destul de ciudat  cesafac   Doctorul mi`a prescris tratament 10 zile cu doxiciclina 100mg,atat mie cat si prietenului meu.... vrea sa stiu fetelor daca si voi ati avut ce am io....si daca simptomele sunt datorita acestei infectii....multumesc mult. Pupici!!! wave

#2 2009-12-28 23:32:33

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: nu inteleg....

Ce "simptome aiurea" aveai de ai mers la ginecolog? In afara de aceasta arsura?

Evident ca deocamdata putem presupune ca de vina ar fi cele doua microorganisme identificate, dar despre Ureaplasma discutiile sunt impartite - unii spun ca trebuie tratata, altii ca nu are o importanta mare infectia asta. La fel pentru Mycoplasma. De aceea parerea mea ar fi ca nu ele sunt de vina pentru arsura respectiva, dar odata ce medicul tau le-a considerat vinovate si ai primit tratament, trebuie sa il urmezi si sa vezi ce se intampla.

Multa sanatate!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.