|
Nu esti logat.
Scurgeri#2 2007-08-15 09:12:09
Re: scurgerisi eu am o scurgere maronie regulata (apare cu o sapt inainte de menstruatie ) de ceva timp ( 2 ani ) pe care am incercat mergand la dr undeva in ploiesti dar fara rezultat (mi-au fost schimbate anticonceptionalele de vreo 3 ori am luat supozitoare si am facut spalaturi vaginale cu tantum rosa dar nu mi s-a facut nicio analiza.de la inceputul anului merg la bucuresti la cmu la dna dr corina grigoriu care m-a lamurit ca am o infectie vaginala pe care o poarta si sotul si am urmat tratament amandoi la inceput am luat amandoi zanocin iar eu si macmiror apoi mie mi-a schimbat antibioticul (amoxicilina ) si cu cerviron si se parea k s-a mai ameliorat treaba apoi am luat azitrax si cerviron moment in care m-am umplut de cosuri de care nu mai scap desi dna dr zice k nu are leg cu tratamentul treaba e k nu prea au mai aparut imbunatatiri cosurile sunt din ce in ce mai multe si nu stiu ce sa mai fac help me pls cum sa scap de cosuri (iau jeanine as vrea sa le schimb cu diane 35 am mai luat si a fost ok )daca e vreo leg intre tratament si ele sa mai iau tratamentul ? Ultima oara a fost editat de costina (2007-08-15 09:17:03) Offline #3 2007-08-15 09:15:09
Re: scurgeripostinor? in tratament? mi se pare f ciudat...mai ales daca in timpul acesta tu ai continuat cu anticonceptionalele...sfatul meu e sa mergi la alt medic... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-08-15 09:17:29
Re: scurgeriscuze nu postinor ci macmiror Offline #5 2007-08-15 14:22:27
Re: scurgericostina, avem o analiza a secretiei care sa ne lamureasca despre ce infectie e vorba???? nu schimba pastilele fara sa vorbesti cu un medic de planning...cosurile alea imi pun si mie semne de intrebare...la fel si multiplele si diversele antibiotice pe care le-ai luat si nu inteleg pe ce baza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-16 10:05:27
Re: scurgerida am facut o colposcopie pe diagnosticul citologic cervico-vaginal scrie sistem bethsda 2001 /frotiu conventional satisfacatoare pentru evaluare celule endocervicale prezente negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna organisme -cocobacili descriere citlogica frecvente celule superficialecianofile si rare orangeofile frecvente celule endocervicale si pmn frecvente din ce scrie eu nu inteleg mare lucru dar dna dr mi-a spus k trebuie sa continuam tratatamentulcu rabdare Offline #7 2007-08-16 14:46:29
Re: scurgeriexact asa si este, cum ti-a zis doamna doctor, trebuie rabdare. din pacate, antibioticele alea luate asa intr-una dezechilibreaza Ph-ul vaginal si risca sa faca mai mult rau decit bine....ma rog Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-08-16 17:30:52
Re: scurgeriaoleu ! e grav ? nici nu mai stiu ce sa cred /fac eu m-am bucurat ca mi s-au facut niste analize k la un moment dat au aparut si niste imbunatatiri oricum o sa merg iar la control dupa ce termin cervironul si tinem legatura multumesc frumos Offline #9 2007-08-16 17:31:53
Re: scurgericu drag...nu e grav...poate gresesc eu... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|