|
Nu esti logat.
Intrebare de incepatoare!#1 2006-07-10 00:34:39
Intrebare de incepatoare!Salut tuturor! Azi am intrat pentru prima oara pe acest site si dupa ce am tot lecturat ceva m-am gandit sa intreb si eu niste chestii care ma rod... So, here i go... Povestea mea pe scurt e cam asta: inca nu mi-am inceput viata sexuala, da' momentul este...inerent.. Eh, dupa ce am tot lecturat cu privire la metodele ontraceptive, am ajuns la ideea ca tot pastilele sunt cele mai potrivite. M-am gandit la condom o vreme, dar dupa n incercari esuate cu bucata aia de plastic am zis ca e mai bine asa. Cat timp trebuie sa iau pastilele inainte de a putea incepe? Stiu ca nu isi fac efectul imediat. Am auzit ca sunt necesare 3 luni fara activitate pentru a fi sigura ca nu se intampla...the undesirable... Bine, oricum e in plan si o vizita la medic care sa imi si prescrie ceva caci nu am de gand sa iau ceva "dupa ureche' , dar macar asa orientativ as vrea sa stiu. Also, daca ati putea sa imi spuneti voi ce ati folosit si daca a avut ceva efecte secundare, pentru ca unele din prietenele mele (desi au luat pastile prescrise de medic) s-au pomenit cu tot felul de efecte secundare. Si nu in ultimul rand, sfaturi pentru...first time... Thanks a million! Pups! Offline #2 2006-07-10 08:31:31
Re: Intrebare de incepatoare!o_fata degeaba nu este nevoie sa le iei cu 3 luni inainte pt a fi protejata, ci daca vei incepe folia de anticonceptionale din prima zi a menstruatiei esti protejata inca de atunci...iar daca incepi din a 5-a zi mai ai nevoie de protectie suplimentara 7 zile. My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #3 2007-08-15 22:20:22
Re: Intrebare de incepatoare!salutari all sunt noua pe aici, si sper sa imi raspunde-ti si mie daca vreti... am o intrebare... daca am luat AC din prima zi de cm dupa cat timp sunt "protejata" de bebei :">? si inca ceva.. am prietene carora le-au crescut sanii dupa ce au luat AC.. hmm posibil :-)? pupicei Offline #4 2007-08-15 22:24:16
Re: Intrebare de incepatoare!din 1 zi cnd ai luat patsila de atunci esyti protejata dar eu zik k sa te protejezi suplimentar 7 zile. eu una asa am fct.e posibil sa-ti mai creasca un pik sua delok chiar depinfnde. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #5 2007-08-15 22:25:53
Re: Intrebare de incepatoare!pt ca le-ai inceput din prima zi de menstruatie, esti protejata inca de la prima pastila. iar sanii e posibil sa mai creasca putin... nu se stie niciodata Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-15 22:36:31
Re: Intrebare de incepatoare!multzumesc frumoooos de tooot pai 7 zile sigur nu o sa fac "nimicutz" sa fiu sigura :-) Offline #7 2007-08-15 22:43:30
Re: Intrebare de incepatoare!cum vrei tu, dar te asigur ca daca vrei sa faci "nimicutz" poti sa faci linistita. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #8 2007-08-15 23:13:47
Re: Intrebare de incepatoare!hmm tare amabila ivy imi place forumul... parca as sta la povesti cu sora mea mai mare :-) din pacate e la mare acum, si nu as vrea sa ii pun astfel de intrebari la telefon :"> :-) inca ceva.. mie inainte de cm imi apar si cateva coshulete.. dar apoi trec.. folosesc si cutaden pt tratarea lor..dar am auzit k de la AC iti si dispar..sau mai bine zis..nu mai apar la fel ca inainte... si asta am citit si in prospect :-? voi ce ziceti :-? o sa regleze si cantitatea de sebu, ? pusici Offline #9 2007-08-15 23:18:44
Re: Intrebare de incepatoare!asta depinde de organismul tau,cum reactoneaza el la anti-bebe...nu-i sigur 100 % ca vor trece,mai bine ai incerca vreun tratament prescris de vreun medic dermatolog... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #10 2007-08-15 23:22:03
Re: Intrebare de incepatoare!da, asa e ank-su-namun ai dreptate, ramane de vazut... azi am luat doar a 2 a pastilutza :"> incepatoare Offline #11 2007-08-16 11:13:10
Re: Intrebare de incepatoare!fete ... dc vreau sa intazii ciclul .. de exemplu azi e ultima pastila de marvelon si ar trebui sa fac pauza de 7 zile pot lua in continuare o folie petru al intarzia?... exista niste efecte secundare - ex : dereglari hormonale - dc fac acest lucru? Offline #12 2007-08-16 11:14:12
Re: Intrebare de incepatoare!da, poti. in cel mai rau caz ai spotting. Nobody home Offline #14 2007-08-17 00:32:54
Re: Intrebare de incepatoare!da sanii cresc.. mie mi-au crescut destul... adik cativa cm 2-3-4 cm kam aja ceva nu am stat cu cm.. dar e vizibil! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|