|
Nu esti logat.
Vulvovaginita....#1 2007-08-16 21:46:29
Vulvovaginita....Am facut tratament pentru aceasta problema insa secretia a ramas cu acelasi miros uneori jenant....Prin contact sexual neprotejat pot sa-mi imbolnavesc partenerul? Sarutul este un lucru ciudat. Inutil pentru unii, extaziant pentru altii. Baietelul il primeste pe degeaba, adolescentul trebuie sa minta pentru el, iar cel batran trebuie sa-l cumpere. El este dreptul copilului, privilegiul indragostitului si masca celui ipocrit. Pentru o fata, el este nadejde, pentru mireasa, confirmare, iar pentru femeia casatorita, reafirmare. Offline #2 2007-08-17 00:48:58
Re: Vulvovaginita....pai daca te-ai tratat si a facut si el in acelasi timp tratament e ok http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-08-17 00:53:36
Re: Vulvovaginita....eu am avut aceasta afectiune inainte sa il cunosc pe el....deci doar eu am facut tratament.... Sarutul este un lucru ciudat. Inutil pentru unii, extaziant pentru altii. Baietelul il primeste pe degeaba, adolescentul trebuie sa minta pentru el, iar cel batran trebuie sa-l cumpere. El este dreptul copilului, privilegiul indragostitului si masca celui ipocrit. Pentru o fata, el este nadejde, pentru mireasa, confirmare, iar pentru femeia casatorita, reafirmare. Offline #4 2007-08-17 00:56:18
Re: Vulvovaginita....e ok atunci. eventulalele probleme ar putea aparea decat in cazul in care tratamentul nu ar fi fost eficient (am vazut aici pe forum niste cazuri) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|