|
Nu esti logat.
Parametrita#1 2009-12-29 23:02:21
parametritaVa rog frumos sa ma lamuriti...am facut un ecograf normal iar diagnosticul a fost parametrita, tratamentul pe care il urmez si acum este cu comprimate Duphaston cate 2/ zi timp de 10 zile incepand cu a 16 zi de la menstruatie timp de 3 luni...Este primul meu examen ginecologic, am 21 de ani si nu am avut relatii intime.Ovarul drept are aspect micropolichistic. In jurul celei de-a 14, 15 zi de la menstruatie am dureri in zona avarului drept care coboara pe coapsa, dureri care ma tin cam 2 zile. Dureri mai am in prima zi de menstruatie cand ma doare abdomenul, nu e o durere exacta, apoi a 2 zi am menstruatie abundenta, ciclul ma tine aproximativ 5-6 zile. Nu stiu cat este de grav, nu mi s-au dat prea multe explicatii, parerile citite pe internet nu ma linistesc iar pana termin tratamentul pentru a merge la control nu-mi gasesc linistea.Va rog frumos sa ma ajutati cu informatiile pe care le stiti, ce ar trebui sa fac, sa merg la alt doctor.. Offline #2 2009-12-30 00:17:19
Re: parametritaam gasit asta pe net: Offline #3 2009-12-30 12:05:10
Re: parametritada, cred ca era nevoie de un antibiotic cu spectru larg... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|