homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutati-ma

#1 2009-12-30 13:13:01

freaky
New member
Inregistrat: 2009-12-30

ajutati-ma

Buna..consider ca am o problema foarte grava,dar refuz total sa o abordez cu parintii ,iar de prietenul meu mi-e putin jena...nu stiu ce se intampla cu mine..e foarte aiurea..mi-am inceput viata sexuala consider eu ca destul de repede...am facut-o din proprie initiativa,deoarece eu si prietenul meu ne iubim enorm,dar in acelasi timp si datorita faptului ca simteam eu nevoia..el nu mi-a cerut-o..a venit de la sine..acu problema e ca nu simt aproape nimic..nu ma excita deloc actul sexual in sine...nu ma excit aproape deloc in timpul actului sexual,doar la inceput cand incearca sa ma faca sa ma simt bine imi place.... nustiu nu stiu ce sa ma fac..e aiurea sa o fac si sa ma tot prefac ca imi place...asta e un nimic in comparatie cu faptul ca la inceput ne protejam,dar dupa am renuntat total sa ne protejam..nu suport prezervativul..e incomod si imi provoaca durere....el na mai intretinbut relatii decat cu mine,iar eu la fel..de aceea am avut incredere...insa in ultimul timp organismul meu are ceva probleme..eu una asa consider...cred ca am o infectie...ma ustura cand urinez,si am diferite secretii(mentionez ca aceste secretii le aveam si inainte sa imi incep viata sexuala),doar ca mama mea lucreaza in domeniul medicinei si ea imi zice ca nu sunt ok secretiile acelea..am usturim grave..uneori simt ca innebunesc..nici noaptea nu pot sa dorm..nu stu ce sa fac...mamei mele nu pot sa-i zic pt ca presupun ca ar iesi urat mai ales datorita faptului ca ea mi-a interzis relatia cu acest baiat....sa ma duc la ginecolog?am mai fost odata pt aceste secretii si mi-a zis ca e normal...as prefera sa ma tratez eu acasa pt ca tin la sanatatea mea si nu vreau ca aceasta infectie sa se agraveze si sa aiba consecinte grave pe viitor....deci nu stiu....boli cu transmitere sexuala sau ceva infectie,habar n-am despre ce o fi vorba...ajutati-ma din suflet..ce sa fac? bang

Ultima oara a fost editat de freaky (2009-12-30 13:16:10)

#2 2009-12-30 13:23:34

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: ajutati-ma

Din pacate noi nu iti putemspune decat sa mergi la medic. Indiferent de ce e vorba, numai medicul in urma unei analize de secretie poate sti exact cu ce te confrunti si iti poate recomanda tratamentul potrivit. Usturimea la urinare ma duce cu gandul la o infectie urinara.

Si inca ceva foarte important: folositi o metoda contraceptiva eficienta. Am inteles ca ai renuntat la prezervativ, insa nu spui cum va protejati impotriva unei eventuale sarcini.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-12-30 14:18:14

freaky
New member
Inregistrat: 2009-12-30

andreea_andy2 a scris:

Din pacate noi nu iti putemspune decat sa mergi la medic. Indiferent de ce e vorba, numai medicul in urma unei analize de secretie poate sti exact cu ce te confrunti si iti poate recomanda tratamentul potrivit. Usturimea la urinare ma duce cu gandul la o infectie urinara.

Si inca ceva foarte important: folositi o metoda contraceptiva eficienta. Am inteles ca ai renuntat la prezervativ, insa nu spui cum va protejati impotriva unei eventuale sarcini.

nu ne protejam cesafac ..el m-a asigurat ca simte si n-o sa lase...big_smilea insistat sa ne protejam,dar eu ca de obicei am reusit sa-l conving ....

#4 2009-12-30 14:26:14

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

ar fi mai bine sa mergi la un medic care sa-ti prescrie eventual si anticonceptionale dupa tratament si sa nu te mai joci cu focul ca asta nu e protectie ce faceti voi si s-ar putea sa regreti mai tarziu.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#5 2009-12-30 14:53:14

Nicole Caba
New member
Inregistrat: 2009-10-22

Dca ai luat destul de multe antibiotice acele scurgeri, mancarimi si usturimi sunt  provocate de ciuperca candida albicans care apare de la antibiotice sau se ia de  la cineva care are...se prezinta sub forma unor scrugeri albe branzoase, mancarimi ,usturimi ,umflaturi pe peretii vaginului si dureri si indispozitie in timpul contactului sexual...doare foarte rau ,este neplacuta  dar daca faci tartament potrivit dat de medicul ginecolog trece greu dar trece...am avut aceasta ciuperca facuta de la antibiotice, am facut tratament 20 zile si a trecut...iar mici secretii toate avem...si ai grija si cu prezervativu sa nu fii alergica la el...mai bine ia anticonceptionale...eu iau de 8 luni si am slabit de cand le iau...sunt foarte bune...orice tratament iei sa fie prescris de medicul ginecolog nu are de ce sa iti fie rusine este ceva normal iar mici infectii orice femeie face macar odata in viata ,nu te panica dute neaparat la un medic ginecolog...exista tratament pentru orice...Sarbatori Fericite!!!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.