|
Nu esti logat.
Probleme rinichi.#1 2009-12-22 17:43:08
Probleme rinichi.Buna fetelor, am si eu o problema La inceputul lunii decembrie am fost internata in spital pt o nefrita(am si colica renala dar inca nu a facut probleme...); am ajuns la spital in stare groaznica, febra 39.8 si dureri ingrozitoare. Am scapat intr-o saptamana si ceva. Ultima oara a fost editat de aadriana (2009-12-22 17:43:31) Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #2 2009-12-22 22:07:05
Re: Probleme rinichi.pai ai putea vb cu un doctor...sa-l intrebi ce sa faci... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2009-12-22 23:25:22
Re: Probleme rinichi.Ms YoHanna de sfat, o sa incerc sa vb maine cu un doctor ceva... Desi stiu ce-o sa-mi spuna Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #4 2009-12-30 18:06:12
Re: Probleme rinichi.Help! Ma inteapa in partea stanga cam pe la zona rinichilor ... nu stiu exact ... poate fi infectie urinara ? Am intepaturi ft suportabile si rare, dar sunt .. Ma poate lumina cineva ? Precizez ca incerc sa raman insarcinata si am contact sexual neprotejat ... are vreo legatura? Membra a aliantei PriCo MyGaEl Bl PaLaTtAmAl NeDa Za Offline #5 2009-12-30 22:14:53
Re: Probleme rinichi.n-are legatura cu contactul sexual neprotejat....insa..trebuie sa mergi la doctor...sa nu cumva sa fie ceva piatra la rinichi. Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-12-30 22:15:41) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-31 11:06:18
Re: Probleme rinichi.
Dar daca am ramas insarcinata si am pietre la rinichi, imi afecteaza sarcina? Membra a aliantei PriCo MyGaEl Bl PaLaTtAmAl NeDa Za Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|