|
Nu esti logat.
Oare am ramas?#1 2007-08-17 14:41:43
oare am ramas?Ieri, adica joi, am facut dragoste cu iubitul meu.Ne-am protejat dar dupa ce am terminat am avut impresia ca s-a rupt prezervativul, asa mi s-a parut.Eu iau anticonceptionale recomandate de medic pt reglarea menstruatiei dar eram in perioada cand faceam pauza d o saptamana deci nu mai luasem de 3 zile.Sunt foarte speriata.Astazi a inceput sa ma doara burta si mi-a curs putin sange.Stiam ca trebuie sa-mi vina zilele astea.Nu stiu stiu ce sa mai cred...Cum imi dau seama in viitor daca se rupe sau nu prezervativul?Oare am sanse sa fi ramas acum? Help me pls!!! Offline #2 2007-08-17 14:42:48
Re: oare am ramas?parerea mea e k nu ai ramas dar totusi mai ajteapta kteva zile si dak nu itzi vine menstruatzie ia'ti un test;) Offline #3 2007-08-17 14:43:22
Re: oare am ramas?daca iei corect anticonceptionalele esti protejata si in perioada de pauza...deci prezervativul nu si avea rost...insarcinata nu esti (asta daca ai luat curect antibburile) Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-08-17 14:44:04) happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-08-17 14:43:38
Re: oare am ramas?mai iei si ac si ai folosit si prez.asa ca insarcinata NU esti sigur sangerarea aia de care vb. tu e menstra ta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-08-17 14:44:06
Re: oare am ramas?nu ai ramas insarcinata.anticonceptionalele te protejeaza si in pauza aia de 7 zile.daca le iei corect si pe viitor nu ai sa ramai insarcinata.dc iti curge sange inseamna ca ti-a venit menstra.dc se rupe , se rupe k-lumea.il umpleti cu apa dupa pentru linistea ta sufleteasca Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-17 14:48:32
Re: oare am ramas?in mod normal atunci knd "ti se pare" ca s-a rupt prezervativul,il verifici.Il umpli cu apa si vezi daca curge.. At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|