|
Nu esti logat.
E posibil?#1 2007-08-17 15:00:22
e posibil?O prietena de-a mea a facut dragoste acum 2 zile si crede ca a ramas.Mai are 3 zile pana la menstruatie.Daca menstruatia apare in astea 3 zile inseamna ca a scapat si ca nu a ramas?In cat timp se poate face testul de sarcina?Ms anticipat Offline #2 2007-08-17 15:42:17
Re: e posibil?testul de sarcina se face la o saptamana de cand trebuia sa apara menstruatia si la 3 saptamani de la contactul cu risc,ca sa fie concludent.cred ca ar fi nevoie de mai multe detalii,ca sa iti putem da un raspuns clar.oricum daca apare menstruatia cand ar trebui,atunci n-are de ce sa-si faca griji.bine ar fi insa sa va ganditi mai bine la consecinte inainte de a o face,si nu dupa.nu vreau sa va judec,dar nu cred ca vreti sa treceti prin tot felul de traume din cauza inconstientei. http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #3 2007-08-17 15:47:28
Re: e posibil?iar dak nu au trecut mai mult de 72 de ore exista postinor-ul dak tu crezi k intradevar exista sanse mari sa ramana insarcinata. Offline #4 2007-08-17 15:56:39
Re: e posibil?cu 5 zile inainte de menstra nu cred sincer ca avea cum sa ramana VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-08-17 16:26:48
Re: e posibil?dc cred....a faqt fara protectie? Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-17 17:01:48
Re: e posibil?pune o sa si calculeze perioada fertila... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-08-17 17:45:06
Re: e posibil?de obicei (la majoritatea dintre femei,care au menstruatie regulata-la 28 zile)icu o saptamana dupa menstruatie si cu o saptamana inainte de menstruatie nu se prea poate sa ramai insarcinata- se mai cheama si metoda calendarului- asa ca cu 3 zile inainte de menstruatie,parerea mea e ca este exclus sa fie insarcinata.... dar cine stie- mai sunt si exceptiii.multa bafta Offline #8 2007-08-17 18:04:41
Re: e posibil?trebuie sa si calculeze perioada fertila pt ca noi nu avem de unde sa stim daca are ciclu regulat sau nu...si de cate zile... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|