|
Nu esti logat.
Anticonceptionale Yaz..help!#1 2010-01-01 14:17:08
anticonceptionale Yaz..help!Buna fetele...e primul meu blister de Yaz, pe care l-am inceput pe 2 dec, iar blisterul l-am terminat pe 29...In prima saptamana de administrare a trebuit sa iau si 2 pastile de tetraciclina si claritromicina(nu am avut contacte sexual deloc in aceasta luna) Pastilele au scazut protectia? mentionez ca au fost doar 3-4 pastile in total. Dar revenind la problema mea...am luat toate pilulele corespunzator la ora 12 noaptea..cu o intarziere medie de 1 ora, o singura data am intarziat 6 ore(si asta tot la inceput..) Menstruatia a venit asa cum scria in carticica, la cam 2 zile dupa ce termin pastilele roz.Am inceput un NOU blister, sunt la a 2-a pastiluta si, aseara, am avut o tentativa de contact sexual, mai exact..nu era excitat, mi-a explicat ca nu era prezent lichidul pre-ejaculator pentru ca el simte cand 'se uda'[ asta am inteles..] dar...a intrat in mine, a durat cam 2 minute[nu si-a dat drumul, nici macar nu era excitat] pentru ca eu nu vroiam sa continui avand in vedere ca eram pe stop si ca..n-am mai facut asta de cateva luni, deci ma durea. Ok, am incetat tot...si a venit paranoia: Daca pastilele alea luate au interactionat cu pilulele mele? Daca aveam protectia scazuta? Am citit pe aici ca daca se intampla ceva in primele 7 zile de administrare a AC YAZ..tre sa astepti pana la urmatoarea folie sa se instaleze protectia:| Nu stiu ce sa fac...parca imi este frica si parca nu..nici macar nu era erectie completa, si stiu ca nu ar avea rost sa ma minta. Va rog...ajutati-ma cu o parere... Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-01-01 14:17:41) Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #2 2010-01-01 19:20:55
Re: anticonceptionale Yaz..help!kemikal esti protejata. Offline #3 2010-01-01 21:43:05
Re: anticonceptionale Yaz..help!multumesc mult:D E vorba de anticonceptionale Yaz..citisem pe net ca daca se intampla ceva la primele 7 pastile[ iei antibiotice sau uiti vreo pilula] protectia se instaleaza,adica revine, abia la urmatoarea folie. Nu e adevarat nu-i asa? E faza aia cu..dupa 7 zile se reinstaleaza protectia, ca la toate AC-urile... Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-01-01 21:43:59) Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|