homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Novynette si Metoclopramid

#1 2007-08-17 06:59:15

Cryss
Membru
Inregistrat: 2007-08-17

Novynette si Metoclopramid

Buna, e pentru prima oara cand intru aici, dar am nevoie de un raspuns la dilema mea. Eu iau Novynette de 4 zile seara de la ora 9, iar a doua zi dupa prima pilula am avut greturi si am si vomat, mi-a fost rau toata ziua.  Astfel ca am decis ca sa iau Metoclopramid seara tarziu, ca nu imi pot permite sa stau in pat toata ziua. De cand iau si Metoclopramid nu mai imi este rau deloc si ma simt foarte bine. Intrebarea mea este daca interactioneaza cumva Meto cu Novynette, daca isi pierde anticonceptionalul efectul? Va rog sa ma ajutati ca nu am gasit nicaieri pe internet daca Meto face ca Novynette sa nu mai fie anticonceptional. Pot sa le iau fara probleme amandoua sau sa incetez sa iau Metoclopramid si sa sper ca nu imi va mai fi rau?

Cryss

#2 2007-08-17 08:02:57

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Novynette si Metoclopramid

nu interactioneaza metrocopramidul cu ac. poti sa iei linistita smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-08-17 20:20:25

Cryss
Membru
Inregistrat: 2007-08-17

Multumesc mult de tot ralucaelena, sunt linistita acuma. smile

Cryss

#4 2007-08-17 23:59:06

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

ai grija sa mananci bine inainte de metrolcl. pt ca dupa cateva zile o sa ai niste dureri groaznice de stomac...eu trebuia sa iau 7 zile...si intr-a 6a am renuntat din cauza durerilor de stomac...ma vindecasem oricum

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#5 2007-08-18 00:47:20

georgyy
New member
Inregistrat: 2007-03-19

interactioneaza novynette cu tusinul oare????am luat o singura patila are ceva?????

Publicitate

loading...

#6 2007-08-18 07:53:11

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu interactioneaza

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.