homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Negi genitali la barbati

#1 2010-01-02 18:44:22

kiki
New member
Inregistrat: 2006-08-01

negi genitali la barbati

negi genitali...

prietenul meu are asa ceva in partea de deasupra penisului...insa nu stiu ce fel de negi sunt...au forma de ciorkine ..si sunt destul de marishori...mentionez ca ii avea dinainte sa ne cunoastem ...presupun ca de la fosta,,care in ultima vreme a relatiei refuza sa intretina vreun raport sexual ..ca sa zik asa.. cu actualul meu prieten..dupa terminarea relatiei..iau aparut acesti negi..intai avand forma de coshuri..dupa cum spune el.,,,apoi transformandu'se in negi...poate ne poate ajuta cineva sa ne spuna ce fel de problema e si de cine e cauzat si cum putem sa tratam problema..va multumesc..astept raspunsuri...

#2 2010-01-02 22:44:41

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Re: negi genitali la barbati

probabil este HPV si cel mai bine ar fi sa mearga la dermatolog. ii va cauteriza negii, doar ca trebuie sa aveti grija pentru ca acest virus este transmisibil chiar si daca utilizati prezervativul.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.