|
Nu esti logat.
Scurgeri vaginale rozalii#1 2009-12-10 19:07:13
scurgeri vaginale rozaliibuna am o problema si as vrea sa ma lamureasca cineva Ultima oara a fost editat de nya12 (2009-12-10 19:25:01) Offline #2 2009-12-10 19:08:50
Re: scurgeri vaginale rozaliicel mai bine e sa mergi la ginecolog si sa faci un examen de secretie ca sa vezi exact ce ai... probabil e o mica infectie Offline #3 2009-12-10 19:15:51
Re: scurgeri vaginale rozaliisarcina nu are cum sa fie...asa prin absurd Offline #4 2009-12-10 19:17:24
Re: scurgeri vaginale rozaliipai tu stii daca ai avut contacte neprotejate sau nu... Offline #5 2009-12-10 19:21:58
Re: scurgeri vaginale rozaliicontacte neprotejate nu am avut, am folosit prezervativ si ovule contrceptive, dar din cate stiu aceste scurgeri rozalii apar si in momentul in care e vorba de o sarcina, pana la urma nici o metoda nu e 100% sigura....devin cam paranoica stiu Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-03 11:41:15
Re: scurgeri vaginale rozaliiBuna fetelor...offf..nu stiu cu ce sa incep.. am mai apelat eu la voi de cateva ori si raspunsurile voastre au fost destul de adevarate..aqm am iarasi nevoie de ajutor .. am 16 ani si in ultimele 2 luni toate contactele mele sexuale au fost neprotejate si destul de dese... mentionez k in urma cu 2 luni am inceput tratament cu anticonceptionale DIANE..medicul mi-a spus k au un factor f mic de protectie..insa acestea le iau ptr cosuri ..nicidecum ca factor de protectie ..nush daca o pot numi "problema " ,insa prietenul meu ejaculeaza fffff greu aproape dupa 2 ore de sex continuu ...in timpul partidelor nu a ejaculat niciodata..doar k ... si-a dat drumu de cateva ori in mana..dupa ce a facut l**a.. iar apoi am continuat dupa cateva minute...nu cred k s-ar fi putut intampla cv tinand cont k niciodata nu a ejaculat in timpul contactelor doar atunci cand s-a ajutat singur ( intelegeti voi)...in urma cu o sapt au inceput sa imi apara niste secretii vaginale care ma cam deranjeaza..nu am usturimi si mancarimi doar k sunt putin mai groase...la culoare ..hmm..sunt spre alb .. dar se simte k miros putin ..nu e un misros insuportabil dar totusi se deosebeste de cel de dinainte...vineri am terminat folia de luna aceasta de anticonceptionale iar sambata trebuia sa imi vina ciclul si nu mi-a venit ..imi puteti spune de la ce as putea avea secretiile ? ..vreo posibila infectie sau sarcina ? ..mentionez k am avut cateva greturi .. insa nush sigur de la ce... astept raspuns..MULTUMESC ! Offline #7 2010-01-03 12:33:22
Re: scurgeri vaginale rozaliidiane au ca efect contraceptiv ca oricare alte anticonceptionale. daca le-ai luat corect ( la aceeasi ora, nu ai uitat pastile, n-ai luat antibiotic, etc) n-ai dc sa-ti faci griji pt o sarcina Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|