|
Nu esti logat.
Problema cu rinichii?#1 2009-12-26 23:27:03
problema cu rinichii?buna,de ceva vreme observ k uneori am picioarele umflate si in acelasi timp si ochii......din cate am inteles s-ar putea sa fie vorba despre o afectiune a rinichilorstiti ceva ?daca da informati-ma cu ceva pls:D Offline #2 2009-12-26 23:35:40
Re: problema cu rinichii?
In cazul unei afectiuni renale destul de serioase, apar aceste edeme - umflaturi, initial la nivelul fetei, apoi progresiv si la nivelul membrelor inferioare etc. Ele sunt in mod caracteristic pufose, moi si albe. Offline #3 2009-12-26 23:51:52
Re: problema cu rinichii?umflaturile sunt moi iar la ochi sunt prezente dimineata apoi se desumfla sunt simptome pentru o afectiune serioasa a rinichilor?ms de info Offline #4 2009-12-27 00:08:09
Re: problema cu rinichii?Cum am spus nu putem sa punem diagnostic pe forum, dar parerea mea e ca nu are legatura umflarea ochilor cu cea a membrelor inferioare. Si eu am ochii umflati cand ma trezesc, cum cred ca au atatea alte persoane. Picioarele la fel, se pot umfla din atatea cauze care nu au legatura cu boala. Ultima oara a fost editat de moksha (2009-12-27 00:08:41) Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-03 14:42:22
Re: problema cu rinichii?am facut cum o luna analize pentru ca aveam o stare de disconfort caracterizata prin urinari dese insotite de usturime. Nu a iesit decat multiple celule epiteliale si calcaroase. Doc de familie mi-a zis ca cica am nisip la rinichi dar pe mine ma dor rinichi. Ce imi recomandati? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|