homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bubitze gen rani pe labiile mari..

#1 2009-12-24 23:48:24

asiatique
New member
Inregistrat: 2008-01-22

bubitze gen rani pe labiile mari..

hello..am o mica mare problema si apelez la acest forum pt k acum de Sarbatori imi este greu sa gasesc un medic ginecolog..iar de pe 28 plec din tara o saptamana:(..deci nu ajung prea repede la un cabinet..acum o saptamana am crezut k m-am iritat de la absorbant,dar dupa o zi-doua am observat niste bubitze care au mai mutl aspectul unor rani(arata ca niste rani dupa ce sa luat coaja)..pe labiile mari de-o parte si de alta a intrarii in vagin..spre anus..ma ustura si ma mananca foarte tare..abia pot merge..m-am dat cu tot felul de creme si nu mi-au trecut..nush exact ce ar putea fi ca nus bube cu lichid..nush ce sunt..help mee plssssss

#2 2009-12-25 14:13:23

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: bubitze gen rani pe labiile mari..

asiatique, noi chiar nu avem cum sa ne dam seama de la ce sunt. incearca sa gasesti un medic, iar pana atunci poti sa te dai cu crema de galbenele sau sa te speli cu ceai de musetel
multa sanatate!

#3 2009-12-25 15:27:13

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

si eu am avut aceleasi probleme ca tine...am crezut ca m am iritat de la absorbant...
m am dus pana la urma la gine si s a dovedit o infectie ce trebuie tratata ..
incearaca sa dai cumva de un medic ginecolog

one day we're gonna get somehow...rodnar

#4 2010-01-03 18:23:32

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

ioana.cristina83 a scris:

si eu am avut aceleasi problemeca tine...am crezut ca m am iritat de la absorbant...
m am dus pana la urma la gine si s a dovedit o infectie ce trebuie tratata ..
incearaca sa dai cumva de un medic ginecolog

pana la urma ce a fost? Ca tot cam asa arata si ce am eu acum... Cum descrie asiatique si confirmi tu...

Te-ai tratat? Ti-a trecut?

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#5 2010-01-04 01:38:00

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

Deci?... Asiatique??? Ioana cristina???

(scuze ca postez dupa mine si nu editez mesajul anterior dar au trecut cateva ore, mesajul nu mai apare marcat ca "nou" in sectiune iar eu incerc sa tin topicul "sus" sa vada una din cele 2 fete care m-ar putea ajuta, multumesc pt intelegere)

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.