|
Nu esti logat.
Herpes si/sau infectie?#1 2010-01-04 16:35:11
Herpes si/sau infectie?Azi mi-am recoltat proba de secretie pentru a merge cu ea la doctor iar asistenta care mi-a recoltat mi-a zis ca eruptia mea arata a herpes si sa ajung la dr inainte sa se vindece ca sa-si poata da seama ce este Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #2 2010-01-04 17:11:31
Re: Herpes si/sau infectie?este f greu sa ne dam cu parerea privind un diagnostic. cel mai simplu (stiu ca si f greu in acelasi timp) este sa mergi la medic. sigur gasesti medici disponibili de pe o zi pe alta. iar asistenta avea dreptate. mergi cat mai curand ca sa poata pune un disgnostic corect si complet. Offline #3 2010-01-04 17:44:13
Re: Herpes si/sau infectie?Merci mult. Dupa cum arata (inca) nu se vindeca peste noapte asa ca medicul va avea oricum ce sa vada. Eu nu ceream un diagnostic normal ca nu se poate sti ce am doar dupa descriere... Trebuie si vazut concret, examinat, trebuie si analizele etc Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|