homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Herpes si/sau infectie?

#1 2010-01-04 16:35:11

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

Herpes si/sau infectie?

Azi mi-am recoltat proba de secretie pentru a merge cu ea la doctor iar asistenta care mi-a recoltat mi-a zis ca eruptia mea arata a herpes grater si sa ajung la dr inainte sa se vindece ca sa-si poata da seama ce este

despre proba recoltata mi-a zis ca arata ca de o infectie puternica (si chiar arata -scuze - ca niste muci, groasa si galben verzuie) acklad

intrebarea mea e...ar fi vreo sansa sa nu fie herpes ci doar o infectie de care pot scapa prin tratament? Cu alte cuvinte o infectie care genereaza scurgeri purulente s-ar putea manifesta si cu eruptii la suprafata pielii (care in plus e rosie si inflamata)? Ca eruptia mea nu prea arata cum e descris la herpes - vezicule cu lichid...

Va rog sa ma scuzati ca am inceput topic nou, stiu ca nu e frumos dar la cel vechi nu a mai raspuns nimeni si eu mor aici de stres si inima rea grater dati-mi ban daca asta merit dar raspundeti-mi, va rog! disperat

Multumesc si inca o data scuze rodnar

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#2 2010-01-04 17:11:31

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Re: Herpes si/sau infectie?

este f greu sa ne dam cu parerea privind un diagnostic. cel mai simplu (stiu ca si f greu in acelasi timp) este sa mergi la medic. sigur gasesti medici disponibili de pe o zi pe alta. iar asistenta avea dreptate. mergi cat mai curand ca sa poata pune un disgnostic corect si complet.

#3 2010-01-04 17:44:13

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

Re: Herpes si/sau infectie?

Merci mult. Dupa cum arata (inca) nu se vindeca peste noapte asa ca medicul va avea oricum ce sa vada. Eu nu ceream un diagnostic normal ca nu se poate sti ce am doar dupa descriere... Trebuie si vazut concret, examinat, trebuie si analizele etc

vroiam doar sa stiu (daca cineva a fost intr-o situatie similara sau daca cineva are studii medicale si imi poate raspunde) daca o infectie ar putea cauza si eruptii. Cu alte cuvinte incerc sa ma agat de speranta ca poate fi doar o infectie (care se trateaza si trece) si nu herpes (care nu mai trece)... Adica sper sa ma vindec disperat

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.