homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dilemma

#1 2010-01-04 09:36:46

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

dilemma

salut smile as vrea si eu niste pareri la problema mea. gineco meu de acasa, dupa concluzia unei ultrasonografii (ovare cu tendinta spre polichistoza) mia prescris anticonceptionale. Le beau de 5 luni..pana atuncea bausem 2 ani ac pt protectie. Sincer nu mai vreau sa le mai beau. Miam facut aici (germania) o programere la medic. Problema e ca unica zi cand are medicul liber este 27 ianuarie. Daca continui luna aceatsa cu pastile ciclul imi va veni pe 28...mereu imi vine joi..dar in acelasi timp as vrea sa fac tratament naturist cu Tinctura de Brinca Ursului pana ajung la medic sa vada deja medicul daca ma ajutat sau nu. Imi fac griji ca nu cumva ,daca nu beau ac, sami vina menstra mai devreme si atunci no sa mai pot face un control...dar in acelasi timp ma gandesc ca nu cred ca ar putea sami vina mai devreme de 28 de zile...deobicei fara ac, ciclul are cam 30-35 de zile... voi ce ma sfatuiti? Sa beau si luna asta sau sa iau tinctura? Astept raspunsuri smile mss anticipat puss

#2 2010-01-04 13:48:43

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: dilemma

o luna in plus nu cred k e asa mare dezastru smile...si poti face si tratamentul naturist in paralel.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2010-01-04 15:53:00

taniusha
Full member

da..si eu cred asa..am stat acum si mam gandit ca inca o luna pot sa le mai iau...doar ca brinca ursului no pot lua in acelasi timp cu ac..gineco mia zis ca in pauza so iau si apoi sa merg la medic la control..cred ca totusi am sa beau inca o luna.. mss pt raspuns

#4 2010-01-04 15:54:53

YoHanna
Insomniac member

cu mare placere puss
insa am totusi o intr...de ce nu ai voie sa iei si pilule si b.ursului? de interactionat nu interactioneaza... smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#5 2010-01-04 16:52:58

taniusha
Full member

stiu ca nu interactioneaza..dar ginecologul meu mia zis ca tratament so beau in pauza de ac..pt ca apoi sa vin la control si sa vedem daca mai e nevoie de ac sau totusi brinca ma ajutat.. tongue

Publicitate

loading...

#6 2010-01-04 19:05:56

YoHanna
Insomniac member

aaa...ok smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.