homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pilule

#1 2009-12-07 22:00:24

andrar
New member
Inregistrat: 2009-02-14

pilule

am si eu o intrebare...stiu raspunsul la ea dar mai am nevoie de o confirmare.....azi noapte mi'a venit menstra si am inceput sa iau ac azi la ora 18 pt ca aia e ora la care sunt acasa ....si e adevarat ca sunt protejata de la prima pilula si nu e nevoie de o alta protectie?deci n'ar exista riscul sa raman daca in a 5 zi de menstra intretin relatii si el ejaculeaza

#2 2009-12-08 08:50:31

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: pilule

daca ai inceput folia din prima zi de menstruatie esti protejata de la prima pastila, deci poate ejacula in interior.

#3 2010-01-04 21:45:21

dolo.deea
Membru
Inregistrat: 2010-01-04

buna seara
acum aproximativ 2 luni am inceput sa i-au anticonceptionale yasmin,dupa ce am terminat primul blister de pastile  a 2 zi trebuie sa-mi vina menstruatia  si nu mi-a venit.
  am asteptat pana au trecut acele 7 zile de pauza dar insa nimic menstruatia nu a aparut.saptamana aceasta termin al 2-lea blister de pastile spuneti-mi ce trebuie sa fac ar trebuie sa merg sa consul un medic ginecolg.va rog ajutatima!

#4 2010-01-04 21:56:15

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

le-ai luat corect? (n-ai uitat niciuna?le-ai luat la timp?ai folosti antibiotice,sau alte medicamente cu care interactioneaza?ai varsat in primele 4 ore de la administrarea pilulei? )

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.