|
Nu esti logat.
Bazin de inot Timisoara#1 2009-08-20 13:42:13
bazin de inot TimisoaraVreau sa merg neaparat la inot...si nu stiu unde...cat costa... Offline #2 2009-08-20 16:02:27
Re: bazin de inot Timisoarapai daca esti studenta poti merge pe gratis la bazinul de inot din dacia.altul nu stiu.inainte era deschis pentru toata lumea bazinul de la dacia, dar intr-un timp era doar ptr studenti si acuma nu mai stiu. poti eventual sa dai o fuga pe acolo si sa vezi. Offline #3 2009-08-20 17:33:58
Re: bazin de inot Timisoarastiam ca se renoveaza asta de la dacia...si nu ma gandeam ca e gratis ptr studenti. Ms frumos...o sa merg sa vad exact cum e.. Offline #4 2009-08-20 22:20:46
Re: bazin de inot Timisoaranu prea cunosc zona soarelui...stii cumva ceva preturi? Offline #5 2010-01-05 10:55:30
Re: bazin de inot Timisoarachiar si eu asa vrea sa merg la inot....sunteti sigure ca este gratis pentru studentii de la vest?chiar si pentru cei de la master?la arena sport si la still do este foarte scump...ce bazine mai sunt si cu preturi ok? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|