homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Proiect pentru facultate

#1 2009-12-27 12:51:46

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

proiect pentru facultate

Am nevoie si eu de cateva pagini despre cum se organizeaza o licitatie... Ma poate ajuta cineva? cesafac

#2 2009-12-27 16:59:47

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

Re: proiect pentru facultate

licitatie pentru ce? te'as putea ajuta daca vrei...stiu cum se face din practica sau din teorie....acu depinde pt ce anume vrei....si te ajut cu mare placere..puss

#3 2010-01-06 12:40:35

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

hello fetelor puss revin si eu in forta dupa o lunga vacanta smile am fost acasa si eu cand sunt acolo, nu am timp de net big_smile oricum am avut niste prob cu comp si laptopul si a trebuit sa le formatez...si tot am amanat big_smile

anyway, am descoperit ca am o maaare problema ce trebuie rezolvata pana maine x( 3 proiecte la pedagogie daca vreau sa intru in examen 8-| eu stiam ca`s pt sapt viitoare si ma bazam pe weekendul asta. culmea astazi mi`a venit si menstruatia cu dureri idioate x(

asadar, apelez la ajutorul vostru... poate am noroc si ati facut pedagogia la ASE sau in alta parte...doar sa aveti ce am nevoie :-<

so, iata subiectele:

1. FORME ALTERNATIVE DE EDUCATIE (Scolile alternative, Sistemul Step by Step, Scolile Waldorf, etc.) *SAU* UN TEST DE EVALUARE (asta am mai facut)

2. DESCRIEREA METODELOR DE PREDARE ALE UNEI LECTII DINTR`O DISCIPLINA ECONOMICA (nu se cere proiect de lectie!)

3. DESCRIEREA UNEI ERORI DE EVALUARE SI MODALITATI PEDAGOGICE DE COMBATERE ALE ACESTEIA.

Dupa ce mananc, ma apuc de google :-< dar daca are cineva ceva, pls mail me puss raman datoare big_smile

#4 2010-01-06 13:24:29

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

http://forum.anticonceptionale.ro/t2738 … coala.html

topic inchis

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.