homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu ficatul-2

#20 2008-05-13 11:46:09

mia_nico
New member
Inregistrat: 2008-03-01

Re: probleme cu ficatul

trigliceride si gamma gt

#21 2008-05-13 11:57:43

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

mia...nu pentru ca ai schimbat pastilele...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#22 2008-05-13 12:03:22

mia_nico
New member
Inregistrat: 2008-03-01

multumesc pt raspuns.

#23 2010-01-07 09:55:51

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

Postez si eu aici cateva intrebari pentru ca sunt legate tot de probleme cu ficatul
prietenului meu ii este foarte des rau, are greturi, uneori chiar vomita, nu poate manca orice, se deranjeaza foarte usor si la stomac daca mananca lactate dimineata, sau dulciuri.
Acum cativa ani a facut niste analize si i-au spsu ca are hiperaciditate gastrica, a luat tratament dar problemele au continuat.
Acum 2-3 luni a fost la un medic si a facut control cu aparatul de biorezonanta SCIO. Doamna doctor i-a spus ca are o usoara gastrita, si niste ciuperci sau paraziti( nu mai stiu exact) care ii provoaca toate aceste stari de rau. i-a recomandat cateva produse naturiste ( Noni lichid, paraprotex si inca ceva), iar cat timp a urmat tratamentul s-a simtit mai bine, insa acum iar ii este rau.
De aceea as vrea sa merg cu el sa faca si niste analize concrete, dar nu stiu la ce fel de medic ar trebui sa ma duc. Ma puteti ajuta cu un sfat? Sau poate stiti un medic bun pentru asa ceva in Ploiesti...
Vreau sa-l vad bine pentru ca nu e normal ca la 25 de ani sa-i fie rau atat de des.
Astept sfaturile voastre, va rog! Daca aveti intrebari suplimentare va raspund, pentru ca  acum am incercat sa scriu cat mai pe scurt deoarece sunt la serviciu big_smile.

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#24 2010-01-07 11:35:09

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

cred ca gastroenterologul e cel mai potrivit...din nefericire nu stiu sa te indrum catre unul
dupa cum descrii pare a avea o disfunctie biliara...nu zic, o avea si vreo gastrita dar nu aia e cauza...
cum bine zici, e nevoie sa il vada un medic si sa il investigheze corect si complet

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.