Extrauterina sau avort menstrual????
- KrYSS19
- Membru
- Inregistrat: 2009-09-10
extrauterina sau avort menstrual????
buna fetelor! eu sunt noua aici,dar v-am tot citit post-uile si... incep si eu cu o mare problema:in urma cu doua sapt am fost de urgenta la un spital din bucuresti cu dureri foarte mari in zona pelviana si sangerare(menstra) unde diagnosticul a fost clar:sarcina extrauterina cu fisuri,ceea ce implica o operatie.am plecat de acolo pt ca dupa 4 ore eu zaceam tot pe holul spitalului si nimeni nu facea nimic.pana dimineata durerile m-au calmat,dar am mers la alt spital unde,la camera de garda(gineco) mi-a zis ca e o sarcina normala(numai ca eu luam de 7 zile AC pentru niste chisturi)dr de acolo mi-a zis sa fac o transvaginala si sa recin dupa. transvaginala am facut-o dupa doua zile...rezultatul ecografiei a fost de suspectare de sarcina extrauterina(tubara stanga).dr.de acolo m-a trimis de urgenta la spital pentru a sta sub supraveghere.in ziua ecografiei mi s-a recoltat si beta hcg-ul... am ajuns la spital unde m-au internat,si timp de 5 zile nu mi s-a facut absolut nimic,doar mi se recolta sange pentru beta hcg,care scadea in fiecare zi(primul a fost 240,al 2-lea 125, 96, 1.2),pana la 1.2,deci negativ,asta era foarte bine ca se oprise din evolutie fara operatie,dar trebuia sa mai stau inca 4-5 zile,dupa care sa refac eco si daca scadea si in diamentru puteam pleca acasa. dupa 5 zile am plecat din spital,pentru ca nu se ocupau cu nimic de mine(trebuiau sa-mi administreze un antibiotic pentru o infectie usoara si metotrexat pentru sarcina,dar nu au facut absolut nimic). urmatoarea zi alt medic,alta distractie: dupa o noua transvaginala nu se mai vedea absolut nimic,dar dr.de acolo mi-a zis ca nu intelege cum de si-au dat seama ce a fost tinand cont ca o sarcina(intra/extrauterina) este vizibila ecografic abia cand beta hcg-ul depaseste 1500,iar cea mai mare val la mine a fost 240.mi-a zis ca nu stie ce a fost sarcina extrauterina sau avort menstrual. ideea este ca sunt disperata deoarece imi doresc tare mult un si nu stiu exact cat timp trebuie sa ma treaca sa pot incerca din nou... poate a mai trecut vreo fata prin asa ceva si ma poate ajuta.... sunt la pamant din punct de vedere moral...si fizic... :bang ,mai ales ca stiu ca cea mai mare vina a fost a mea(l-am omorat ) ca am luat anticonceptionalele alea,dar le-am luat la indrumarea unui medic(test beta hcg negativ) multumesc mult de tot!
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
Re: extrauterina sau avort menstrual????
am lasat link doctoressei
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
KrYSS19 a scris:buna fetelor! eu sunt noua aici,dar v-am tot citit post-uile si... incep si eu cu o mare problema:in urma cu doua sapt am fost de urgenta la un spital din bucuresti cu dureri foarte mari in zona pelviana si sangerare(menstra) unde diagnosticul a fost clar:sarcina extrauterina cu fisuri,ceea ce implica o operatie.am plecat de acolo pt ca dupa 4 ore eu zaceam tot pe holul spitalului si nimeni nu facea nimic.pana dimineata durerile m-au calmat,dar am mers la alt spital unde,la camera de garda(gineco) mi-a zis ca e o sarcina normala(numai ca eu luam de 7 zile AC pentru niste chisturi)dr de acolo mi-a zis sa fac o transvaginala si sa recin dupa. transvaginala am facut-o dupa doua zile...rezultatul ecografiei a fost de suspectare de sarcina extrauterina(tubara stanga).dr.de acolo m-a trimis de urgenta la spital pentru a sta sub supraveghere.in ziua ecografiei mi s-a recoltat si beta hcg-ul... am ajuns la spital unde m-au internat,si timp de 5 zile nu mi s-a facut absolut nimic,doar mi se recolta sange pentru beta hcg,care scadea in fiecare zi(primul a fost 240,al 2-lea 125, 96, 1.2),pana la 1.2,deci negativ,asta era foarte bine ca se oprise din evolutie fara operatie,dar trebuia sa mai stau inca 4-5 zile,dupa care sa refac eco si daca scadea si in diamentru puteam pleca acasa. dupa 5 zile am plecat din spital,pentru ca nu se ocupau cu nimic de mine(trebuiau sa-mi administreze un antibiotic pentru o infectie usoara si metotrexat pentru sarcina,dar nu au facut absolut nimic). urmatoarea zi alt medic,alta distractie: dupa o noua transvaginala nu se mai vedea absolut nimic,dar dr.de acolo mi-a zis ca nu intelege cum de si-au dat seama ce a fost tinand cont ca o sarcina(intra/extrauterina) este vizibila ecografic abia cand beta hcg-ul depaseste 1500,iar cea mai mare val la mine a fost 240.mi-a zis ca nu stie ce a fost sarcina extrauterina sau avort menstrual. ideea este ca sunt disperata deoarece imi doresc tare mult un si nu stiu exact cat timp trebuie sa ma treaca sa pot incerca din nou... poate a mai trecut vreo fata prin asa ceva si ma poate ajuta.... sunt la pamant din punct de vedere moral...si fizic... :bang ,mai ales ca stiu ca cea mai mare vina a fost a mea(l-am omorat ) ca am luat anticonceptionalele alea,dar le-am luat la indrumarea unui medic(test beta hcg negativ) multumesc mult de tot!
nu ai omorit pe nimeni anticonceptionalele ale nu provoaca avort, SIGUR daca tot vrei sa faci copil, de ce te-ai mai apucat sa iei contraceptive, asta nu inteleg eu... oricum ar fi, nu mai lua daca vrei copil si pune-te pe treaba...nu ai ce astepta
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- KrYSS19
- Membru
- Inregistrat: 2009-09-10
multumesc pentru raspuns.anticoncepionalele le-am luat la prescriptia unui medic,pentru tratarea unor chisturi pe ovarul drept.bebel nu aveam atunci de gand sa fac,vroiam sa mai astept(atunci).dupa parerea ta ce a fost?multumesc mult
- any_268
- New member
- Inregistrat: 2009-03-05
Buna!Si eu am patit ceva asemanator...Buna ziua!Inainte de craciun am fost la control ginecologic in urma caruia eram suspecta de sarcina extrauterina.am fost internata de urgenta,spitalizata 3 zile si diagnosticata cu anexita si amenoree secundara.trompa dreapta e infundata.pana nu mi s-a facut testul betaHCG care a iesit 0,100 nu mi s-a administrat antibiotic.am facut ampicilina injectabil si acasa mi-a dat tratanet cu utrogeston si un alt antibiotic ce nu a avut efect:faceam temperatura,aveam frisoane,greata,varsaturi,dureri de burta;burta e umflata si acum.in spital nu am facut temp.asa ca am facut iar ampicilina injectii timp de 5 zile.maine trebuie sa revin la control.problema e ca sunt in continuare palida,am dureri abdominale,crampe,scaun cu sange,scaunul e rosu-visiniu si...miroase a sange....e de vreo 3-4 ori pe zi,am moleseala...menstruatia mi-a venit dar flux redus(3 zile) dupa 3 zile de la terminarea trat cu utrogeston.am inteles ca trebuie repetat.ma nelinisteste scaunul rosu-visiniu.....are si ceva mucus...trombocitele mi-au iesit mici...e posibil ca ceea ce e pe trompa sa se elimine si prin scaun?va rog sa ma ajutati cu sfaturi!poate s-a mai confruntat cineva cu asa ceva...nu stiuce sa mai fac...multumesc!
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Any_268 ai warn pentru postare multipla.
Fericita mamica de Aida Maria!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|