homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anexita,amenoree secundara

#1 2010-01-07 12:08:25

any_268
New member
Inregistrat: 2009-03-05

anexita,amenoree secundara

Buna ziua!Inainte de craciun am fost la control ginecologic in urma caruia eram suspecta de sarcina extrauterina.am fost internata de urgenta,spitalizata 3 zile si diagnosticata cu anexita si amenoree secundara.trompa dreapta e infundata.pana nu mi s-a facut testul betaHCG care a iesit 0,100 nu mi s-a administrat antibiotic.am facut ampicilina injectabil si acasa mi-a dat tratanet cu utrogeston si un alt antibiotic ce nu a avut efect:faceam temperatura,aveam frisoane,greata,varsaturi,dureri de burta;burta e umflata si acum.in spital nu am facut temp.asa ca am facut iar ampicilina injectii timp de 5 zile.maine trebuie sa revin la control.problema e ca sunt in continuare palida,am dureri abdominale,crampe,scaun cu sange,scaunul e rosu-visiniu si...miroase a sange....e de vreo 3-4 ori pe zi,am moleseala...menstruatia mi-a venit dar flux redus(3 zile) dupa 3 zile de la terminarea trat cu utrogeston.am inteles ca trebuie repetat.ma nelinisteste scaunul rosu-visiniu.....are si ceva mucus...trombocitele mi-au iesit mici...e posibil ca ceea ce e pe trompa sa se elimine si prin scaun?va rog sa ma ajutati cu sfaturi!poate s-a mai confruntat cineva cu asa ceva...nu stiuce sa mai fac...multumesc!

#2 2010-01-07 16:29:36

any_268
New member

Re: anexita,amenoree secundara

va rog,nu-mi raspunde nimeni?

#3 2010-01-08 10:11:54

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Las link doctoressei.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2010-01-08 12:50:54

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

si ti-au dat drumu din spital in conditiile astea??? Eu as merge urgent inapoi. Nu-i ok sangele din scaun...

#5 2010-01-08 14:37:14

any_268
New member

da...azi am fost in spital dar mi-a zis sa revin luni ca nu era doctorita disponibila azi...

Publicitate

loading...

#6 2010-01-08 15:23:04

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Poate daca ai merge la urgenta ... Nu te-ar mai trimite acasa.

Fericita mamica de Aida Maria!

#7 2010-01-08 18:11:15

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

Fugi la camera de garda... sangerarea anala si trombocitopenia nu-i de joaca... FUGI!!!!!!!

#8 2010-01-08 18:47:08

any_268
New member

in spital nu am facut temperatura,nu aveam frisoane,scaunul nu era chiar asa...acasa alta era situatia...insa acum nu mai fac febra,nu mai am frisoane,am crampe si at trebuie sa merg la toaleta....am scaun des....mi se umfla burta...trombocite sunt cam putine...luni dim trebuie sa astept doctorita in policlinica sa vad ce-mi da...

#9 2010-01-09 17:06:23

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

any_268 a scris:

Buna ziua!Inainte de craciun am fost la control ginecologic in urma caruia eram suspecta de sarcina extrauterina.am fost internata de urgenta,spitalizata 3 zile si diagnosticata cu anexita si amenoree secundara.trompa dreapta e infundata.pana nu mi s-a facut testul betaHCG care a iesit 0,100 nu mi s-a administrat antibiotic.am facut ampicilina injectabil si acasa mi-a dat tratanet cu utrogeston si un alt antibiotic ce nu a avut efect:faceam temperatura,aveam frisoane,greata,varsaturi,dureri de burta;burta e umflata si acum.in spital nu am facut temp.asa ca am facut iar ampicilina injectii timp de 5 zile.maine trebuie sa revin la control.problema e ca sunt in continuare palida,am dureri abdominale,crampe,scaun cu sange,scaunul e rosu-visiniu si...miroase a sange....e de vreo 3-4 ori pe zi,am moleseala...menstruatia mi-a venit dar flux redus(3 zile) dupa 3 zile de la terminarea trat cu utrogeston.am inteles ca trebuie repetat.ma nelinisteste scaunul rosu-visiniu.....are si ceva mucus...trombocitele mi-au iesit mici...e posibil ca ceea ce e pe trompa sa se elimine si prin scaun?va rog sa ma ajutati cu sfaturi!poate s-a mai confruntat cineva cu asa ceva...nu stiuce sa mai fac...multumesc!

nimc de pe trompa nu se elimina prin scaun
scaunul cu singe poate arata in 2 feluri:1. negru ca pacura si 2. cu fire de singe, mai multe sau mai putine....un scaun de culoare rosie-visinie fie e asa de cauza alimentara fie pierzi pe acolo cantitati impresionante de singe si astfel nu cred ca ai mai fi acum in stare sa stai pe net de anemica ce ai fi...
asa ca parerea mea e ca ai pur si simplu o tulburare intestinala, nicidecum de cauza ginecologica, mai probabil microbiana/virala/poate chiar de la antibiotice...
cit de mici or fi fost trombocitele alea fata de limita inferioara a normalului?
ma rog....pe scurt eu nu as pierde timpul pe la ginecolog ca nu orice durere de burta e de cauza ginecologica ci as merge macar la o sectie de medicina interna sa vad ce e cu suferinta mea intestinala

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#10 2010-01-09 19:07:47

any_268
New member

trombocite 90.dar stomacul nu ma doare ca la gastrita....am avut si aveam alte simptome....e doar balonat....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.