|
Nu esti logat.
Tratament pt partener tricomonas#1 2007-08-20 17:10:11
tratament pt partener tricomonasSalut! Offline #2 2007-08-20 17:18:21
Re: tratament pt partener tricomonasmetronidazol sa ia(flagyl) 2 grame in priza unica(adica 8tablete odata...o singura data)....sincer, pe tine nu te vad bine cu ficatul daca iei asa timp de 3 zile...e foarte atipic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-08-20 17:27:17
Re: tratament pt partener tricomonasas vrea sa va mai intreb eu cum iau cele 8 pastile ca dna ginecolog mi-a zis sa iau 8/zi fara sa imi zica sa le iau in doza unica.... Offline #4 2007-08-20 17:29:25
Re: tratament pt partener tricomonasprietenul tau nu face...doar o imprastie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-08-20 17:33:58
Re: tratament pt partener tricomonasVa multumesc frumos....deci dumneavoastra ma sfatuiti sa le iau in priza unica ca altfel imi fac ficatul .....varza Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-20 17:39:06
Re: tratament pt partener tricomonasnu, daca iei 3 zile oricum iti faci ficatul varza(nu am auzit in viata mea de prescriptia asta)....se iau in doza unica...dar unica....nu 3 zile la rind Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-08-20 17:41:18
Re: tratament pt partener tricomonasVa multumesc din suflet .....chiar nu stiam ce sa fac ....sper sa imi treaca definitiv ..si prietenului meu sper sa ii treaca... Offline #8 2007-08-20 17:41:40
Re: tratament pt partener tricomonastinem pumnii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|