|
Nu esti logat.
Dereglare a ciclului menstrual#1 2009-12-17 17:02:25
dereglare a ciclului menstrualBuna,fetelor!Am si eu o problema si as vrea sa va cer parerea.Acum o saptamana am racit cam rau,am stat in casa cateva zile,am avut putina febra,etc.Planificasem o iesire la munte asa ca am plecat,desi eram racita.Dupa ce m-am intors,raceala a inceput iar sa se manifeste cu dureri in gat si dureri de spate,dupa care mi-a venit menstruatia,in a 19-a zi a CM.Este normal?Ma gandesc la raceala si la faptul ca am luat antibiotice,plus ca am schimbat aerul,plecand la munte,am fost si putin stresata si iau si niste multivitamine.Precizez ca nu am avut niciun contact sexual neprotejat,deci exclud varianta unei sarcini. Offline #2 2009-12-17 19:42:37
Re: dereglare a ciclului menstrualbuna.mi sa mai intamplat si mie,care am un ciclu regulat, sa-mi vina menstruatia mai devreme sau mai tarziu cu 10 zile. daca excluzi varianta unei sarcini,ar putea fi stresul dar avand in vedere si raceala ar putea fi si o anexita.nu ai avut si alte manifestari, gen dureri de mijloc, dureri de burta, scurgeri anormale??daca da, nu ar strica o vizita la medic. Offline #3 2009-12-18 11:48:41
Re: dereglare a ciclului menstrualAm avut cu 2 zile inainte sa-mi vina o scurgere maronie.Dureri...decat de spate. Offline #4 2009-12-26 15:18:00
Re: dereglare a ciclului menstrualfetele as vrea si eu sa va intreb....ceva semanator am patit si eu mi'a venit ciclul dupa care m'am racit la burta si ma doare cand urinez , dar totusi ciclul nu imi trece ...ma tinut cam 2 sapt si continua inca ....si luna trecuta am patit sa nu im,i vina regulat ... Offline #5 2009-12-27 01:54:58
Re: dereglare a ciclului menstrualHello!Am si eu nevoie de o parere...pana acuma 2 luni aveam un ciclu menstrual regulat dar nu stiu ce s-a intamplat pt au aparut niste modificari. Luna trecuta a intarziat cam cu o saptamana iar luna aceasta a venit mai devreme cu vreo 4 zile si in mod diferit(a avut o culoare maroniu inchis mai multe zile, cantitate mult mai mica, fara durerile de burta insuportabile si nici sanii nu imi erau tari si durerosi ca de obicei deci nu stiu exact daca chiar a fost menstruatie). Dupa o saptamana dupa ce a trecut iar a inceput sa-mi vina cu dureri mici de burta, tot in cantitate mica in comparatie cu vechile menstruatii si mi se pare ca e mult mai fluid, fara cheaguci de sange. Care credeti ca ar putea fi cauza?Mentionez ca nu am luat niciodata anticonceptionale si nici nu am avut contacte neprotejate. Am fost de curand racita dar nu stiu daca are vreo relevanta. Vreau sa merg la doctor dar momentan e in concediu pana in 10 ianuarie si nu stiu daca ar trebui sa ma duc la altcineva. Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-27 12:09:24
Re: dereglare a ciclului menstrual
ca ar trebui sa mergi la medic.
contactele sexuale cum au fost protejate? cu prezervativ? Offline #7 2009-12-27 12:58:39
Re: dereglare a ciclului menstrualDa, cu prezervativ. Si nu au fost incidente care sa ma puna pe ganduri. Offline #8 2009-12-27 15:58:13
Re: dereglare a ciclului menstrualse poate sa fie o dereglare hormonala... sau chist ovarian... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #9 2009-12-30 11:17:44
Re: dereglare a ciclului menstrualBuna ! Offline #10 2009-12-30 11:19:06
Re: dereglare a ciclului menstrualPoate asta e inceputul menstruatiei Offline #11 2010-01-09 22:35:02
Re: dereglare a ciclului menstrualsalutare tuturor! am si eu o problema... menstra mi se incepe intre datele de 1-3 a fiecarei luni, insa in decembrie a fost o intirziere pina pe 7 si a fost ca de obicei, adica nimic neobisnuit. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|