|
Nu esti logat.
Iritatie la contact#1 2010-01-09 16:06:47
Iritatie la contactBuna ziua, Offline #2 2010-01-09 16:33:07
Re: Iritatie la contacteu zic sa mergi la doctor... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2010-01-09 18:18:01
Re: Iritatie la contactMa ustura daca dau cu sapun, logic, pt ca e un fel de rana mica, din cauza frecarii. Stie cineva vreo crema care sa inchida iritatia? sau cu ce anume sa dau? Offline #4 2010-01-09 18:37:38
Re: Iritatie la contacto crema e cea de galbenele,dar nu stiu daca iti si inchide,,iritatia,,...si fa o pauza,ca sa se vindece... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #5 2010-01-09 18:41:31
Re: Iritatie la contact
crema de galbenele de la plafar, nu? Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-09 18:43:24
Re: Iritatie la contactdap VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #7 2010-01-09 20:24:06
Re: Iritatie la contacteu patesc frecvent, mai ales la contactele mai dure. Cred ca tu te referi la perineu, pielita aceea dintre vagin si anus. La mine s-a lasat cu o mica ruptura si sangerare la dezvirginare, iar de atunci se face intotdeauna o mica rana dupa contact. De fiecare data se cicatrizeaza, dar eu oricum fac ceva pauza intre contacte (e nevoie de o zi doua ca sa se vindece), iar dupa fiecare contact dezinfectez zona (cu o tinctura de plante..pelin, rostopasca etc) si mai nou dau cu crema de galbenele. E important sa pastrezi igiena si sa dezinfectezi imediat dupa contact pentru ca o rana deschisa inseamna mai multe sanse de infectare, in cazul in care nu folosesti prezervativ si partenerul are ceva BTS-uri Offline #8 2010-01-10 04:13:07
Re: Iritatie la contactMultumesc pt. raspuns! O sa folosesc si eu tinctura din aceea. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|