|
Nu esti logat.
Ce pot sa iau impotriva ametelii?#1 2007-08-20 19:00:20
ce pot sa iau impotriva ametelii?mi s-a facut rau de la o pizza si .. am varsat-o pe toata.. am o greata, dar mai ales o ameteala de mor.. as lua metoclopramid, dar nu stiu sigur dak imi face bine, mai ales k imi creeaza somnolenta.. Va rog sa ma ajutati dak stiti You think you know but you have no idea Offline #2 2007-08-20 19:26:01
Re: ce pot sa iau impotriva ametelii?Da, Metoclopramid ar fi bun. Interesant ca iti face somnolenta. Eu am luat destul de mult si nu am avut nimic. Dar depinde de organism. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-08-20 19:42:04) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2007-08-20 20:12:23
Re: ce pot sa iau impotriva ametelii?si/sau traditionala apa cu lamaie... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|