|
Nu esti logat.
Urgent pilula de a 2-a zi-2#20 2010-01-05 12:53:58
Re: Urgent pilula de a 2-a zicu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #21 2010-01-08 00:18:49
Re: Urgent pilula de a 2-a zibuna am si eu o intrebare,si foarte mare nevoie de ajutor si sfat...v rog f f frumos...deci e vb k eu mi-am pierdut viriginitatea acuma cateva zile,deci pentru mine a fost primul act sexual,dar fost neprotejat,prietneul m-a asigurat,k a avut grija,si are experienta si stie ce face,dar eu nu am fost linistita si aprox 24-26 ore am luat postinor,adik prima pastila sia doua dupa 12 ore....oricum mie foarte mare frica in ciuda faptului k am luat postinor...ceilati prieteni ma curajeaza cu faptu k in ciuda faptului k am laut postinor 90% k pot ramane insarcinata....este adevarat pls pls ajutatima:((((( Offline #22 2010-01-08 00:25:26
Re: Urgent pilula de a 2-a zidaca ai luat postinor nu mai ai de ce sa iti faci probleme, nu poti ramane insarcinata. totusi pe viitor informeaza-te mai bine si protejati-va iubesc si sunt iubita Offline #23 2010-01-08 10:58:08
Re: Urgent pilula de a 2-a zims foarte mult:) acuma ma simt mai linistita un pic...dar totusi el zice ca stie foarte bine ce face,si ca are experienta si el nu foloseste de foarte multa vreme prezervativ...sa am incredere in el? si apropo daca as incepe sa iau anticonceptionale nu as avea riscu ca dupa cativa ani daca mi-as dori un copil sa nu il pot avea datorita ca am folosit anticonceptionale? Offline #24 2010-01-08 11:19:40
Re: Urgent pilula de a 2-a zi
1. asta nu e o problema de incredere, ca nu face el avort daca e Offline Publicitateloading...
#25 2010-01-08 13:02:06
Re: Urgent pilula de a 2-a ziok..am intrebat doar,si mi-am facut grij pentru ca cunost foarte multe cazuri...si persoane care au folosit timp de vreo 2-3- ani anticonceptionale,si dupa cativa ani cand si-au dorit copii nu au mai putut avea...da totusi ce ma sfatuiti...in legatura cu protejatu....am inteles alta data sa nu mai fac fara,adik sa ma protejezi da exista si riscu ca prezervativu sa se rupa fara sa ne dam seama,sau cv nu? si antunci singura si cea mai sigura solutie care ar fii? anticonceptionalele???? Offline #26 2010-01-08 13:52:00
Re: Urgent pilula de a 2-a zipersoanele alea...de care vb tu acolo...sunt sigura k au avut si alte probleme inainte...nu din cauza AC nu mai pot avea copii. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #27 2010-01-08 14:45:04
Re: Urgent pilula de a 2-a zideci sa inteleg ca daca iau iin fiecare zi la aceeasi ora AC pot avea contact si fara prezervativ ca nu prea am risc sa raman insarcinata? Offline #28 2010-01-08 15:40:45
Re: Urgent pilula de a 2-a ziDaca iei anticonceptionalele dupa sfatul medicului de la Planning sau al ginecologului si da, daca le iei la aceeasi ora si nu iei alte pastile care interactioneaza cu anticonceptionalele ( sau daca iei, te protejezi 7 zile suplimentar pana la refacerea protectiei ) - de exemplu barbiturice, antidepresive, antibiotice, alte pastile care afecteaza absorbtia, ceaiul de sunatoare, grapefruit-ul etc - nu e niciun risc sa ramai insarcinata. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #29 2010-01-08 23:43:02
Re: Urgent pilula de a 2-a zi
mai sunt cateva situatii cand e nevoie de protectie suplimentara 7 zile : "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #30 2010-01-09 10:13:35
Re: Urgent pilula de a 2-a ziIntra aici si calculeaza-ti perioada fertila http://www.seximus.ro/articole/calcul_p … ertila.php ..daca ai menstruatia regulata cu atat mai "sigur" este calculul...Oricum nu prea te poti baza pe metoda asta..in fne..mai multa atentie pe viitor!...A ia stai putin...cum adica pe 27 aprile?/:)Anu trecut?...sau n`ai scris u corect? Ultima oara a fost editat de Deutzika (2010-01-09 10:15:26) Offline #31 2010-01-09 11:03:48
Re: Urgent pilula de a 2-a zi2009-05-17 13:11:01 "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #32 2010-01-09 23:50:40
Re: Urgent pilula de a 2-a ziBuna, Offline #33 2010-01-10 11:35:17
Re: Urgent pilula de a 2-a zinu stiu ce sa zic...e cu 2 taisuri "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|