|
Nu esti logat.
Laparoscopia#1 2009-12-10 20:39:20
LaparoscopiaBuna seara!Fetelor am si eu o intrebare,poate sa-mi zica cineva cum este laparoscopia,dak ajuta intradevar,si cam cat costa?Astept raspuns de la voi.O seara buna Ultima oara a fost editat de Georgi89 (2009-12-10 20:39:56) "A iubi inseamna sa suferi.Dar pentru ca multi se feresc sa sufere putini stiu sa iubeasca!" Offline #2 2009-12-10 21:40:10
Re: Laparoscopia??? depinde pt ce o faci... o faci in scop diagnostic sau de ce??? Offline #3 2009-12-11 09:17:47
Re: Laparoscopiapai, laparoscopia este o operatie destul de simpla...pentru doctori(nu pentru toti-pentru ca nu toti stiu o astfel de procedura), prin care practic ti se fac 3 incizii foarte mici, de 2-3 cm, in trei puncte, in forma de triunghi si este introdusa un furtun! se opereaza cu nu stiu ce gaz...daca am inteles eu bine!este f cautata de femei(de obicei, pentru cele cu chisturi pe ovar care trebuie operate) pentru ca nu trebuie sa stai foarte mult internata in spital, de obicei stai 2, maxim 3 zile si pentru ca nu lasa urme, precum o operatie clasica! si pretul este unul pe masura...la spitalele private poate ajunge si pana la 600 de euro!daca te operezi in spital....stii cum e...trebuie sa dai bani doctorului care te opereaza, si eu m-am operat, dar clasic si am dat 200 de euro...deci laporoscop e mai scumpa...cam atat stiu eu, poate iti raspund fetele care au avut o astfel de interventie.... Offline #4 2009-12-11 11:41:29
Re: Laparoscopiaeu vreau operatia pentru ovare polichistice "A iubi inseamna sa suferi.Dar pentru ca multi se feresc sa sufere putini stiu sa iubeasca!" Offline #5 2010-01-03 14:43:27
Re: LaparoscopiaProbabil pana acum deja ai aflat ce inseamna laparoscopia. Eu am suferit doua astfel de interventii, si asta pentru ca in cazul meu nu este posibil tratamentul medicamentos. Este o operatie foarte simpla, daca te opereaza un doctor bun, aproape fara durere. Urmele vor fi foarte mici, nu de 2-3 cm, ci mult mai mici, max 1 cm. Prin buric se face o incizie unde se introduce camera video, de unde se va vedea ce si cum se va opera, si se va si filma. iar in laterale, chiar deasupra oaselor bazinului, cate o incizie si mai mica, pentru doua instrumente lungi si subtiri. De obicei, anestezia folosita este intravenos si intubata, nu anestezie in coloana. Este mult mai buna aceasta operatie, deoarece gandeste-te ca nu se taie muschii burtii, deci nu vei avea risc de iernie si nu-ti va fi interzisa nasterea vaginala in viitor. Sunt multe aspecte pozitive pentru aceasta operatie, iar riscurile sunt minime. Nu vei avea urme de la operatie de nici un fel, vor fi ca niste mici umbre. Probabil ai aflat ca aceasta costa ceva, mult mai mult de 600 euro la spitalele private. Dar la stat nu costa nimic, mai ales daca ai sansa sa dai de doctori adevarati. Mult succes. Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-04 21:50:52
Re: LaparoscopiaLa multi ani pe anul acesta!!!MULTUMESC frumos de raspuns.Costa ceva banuti.Eu stiam ceva ceva dar nu eram sigura si vroiam sa aflu.Eu acum vreau sa schimb medicul sa-i aflu parerea,poate am sanse cu tratament medicamentos.Eu deocamdata nu am suma asta de bani.Multumesc si multa sanatate!!! "A iubi inseamna sa suferi.Dar pentru ca multi se feresc sa sufere putini stiu sa iubeasca!" Offline #7 2010-01-05 09:06:29
Re: Laparoscopiapai, nu e obligatoriu sa te operezi la un spital privat, nu toti au banii necesari unei astfel de interventii...incerca sa vezi daca poti trata cu medicamente problema ta. Offline #8 2010-01-09 17:03:48
Re: LaparoscopiaDa asa e.Eu sunt din constanta.o sa ma interesez sa vad cam cat ma costa,o sa intreb doctorul. Dar cum mis-a mai zis pot si la spital de stat?Eu nu stiam ,dar sincer nici nu m-am interesat. Multumesc frumos si va urez multa sanatate ca de asta avem nevoie. Ultima oara a fost editat de Georgi89 (2010-01-09 17:05:22) "A iubi inseamna sa suferi.Dar pentru ca multi se feresc sa sufere putini stiu sa iubeasca!" Offline #9 2010-01-10 12:28:00
Re: LaparoscopiaGeorgi89, eu sunt tot din Constanta. La ce dr mergi? Cine ti-a recomandat laparoscopia? In 2001 m-am operat prima oara, si asta la spitalul judetean. Intre timp au avut intr-adevar probleme cu aparatura, dar acum nu mai au. Dar chiar sunt curioasa care e dr tau curant si ce ti-a spus mai exact, poate as putea sa-ti ofer vreun sfat. M-am cam lamurit cu doctorii de pe la noi, care pe mine ma trimiteau acasa ca-s perfect sanatoasa, iar eu am polifibromatoza uterina. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|