homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu esti logat.

căutare personalizată
căutare personalizată

Hemoleucograma

#1 2010-01-10 13:54:28

pysypisi
New member
De la: BARLAD
Inregistrat: 2008-04-18

Hemoleucograma

Buna fetelor,sunt insarcinata in 10 saptamani iar sarcina este obtinuta prin FIV.
Ieri mi-au venit o parte din analize,printre care si cele de sange si am o nelamurire...si poate ma lamuriti voi pana ajung la dr.Mi-au iesit limfocitele scazute 17,5% iar valorile normale sunt intre 30-45%(la un alt buletin de analize pe care l-am facut inainte de fiv erau 40,6% iar valorile normale 20-55%).Apoi globulele albe 10,22 iar valorile normale sunt 5-10 si vol.mediu trombocitar-MPV 11,6 iar valorile normale 7,4-11,4 fL si VSH 31 mm/h si valorile normale 2-13.Cam asta ar fi si daca puteti explicati-mi si mie ce inseamna.
Va pupik si va doresc o duminica placuta kram

#2 2010-01-10 16:01:25

katami
Addicted member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Hemoleucograma

pysi, felicitari pt sarcina!!!! applause... nu stiu sa-ti interpretez analizele, dar ce stiu sigur e ca unele astfel de modificari sunt normale in timpul sarcinii... cel mai bine intrebi dr

12.01.2010: Cristian Matei a iesit din ambalaaaaj! dance

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fiii si fiicele chemarii la viata. Vin prin voi, dar nu din voi. Si chiar daca sunt alaturi de voi, nu va apartin. Puteti sa le daruiti dragostea, dar nu si gandurile voastre. Caci ei au propriile lor ganduri. (Khalil Gibran)

Footer-ul board-ului