|
Nu esti logat.
Mancarime-2#20 2010-01-10 15:44:28
Re: mancarime
fetelor In America, in sfarsit! Offline #21 2010-01-10 18:34:31
Re: mancarimepai, daca e candida, oricum ar trebui sa folosesti prezervativ, ca sa nu ia si el si sa o iei de la capat Offline #22 2010-01-10 18:52:12
Re: mancarimepai imi diminueaza efectul Ac sau nu? In America, in sfarsit! Offline #23 2010-01-10 18:55:32
Re: mancarimeasta cred ca nu ti-o poate spune nimeni cu siguranta. Nici macar nu s-au facut studii despre efectul grepfruitului asupra AC, unii doctori nici nu stiu ca ar interactiona. Si chiar daca primesti un raspuns, esti dispusa sa-ti risti pielea pentru o informatie care nu are cum sa fie exacta?! Offline #24 2010-01-10 19:02:07
Re: mancarimepai eu stiu ca sunt destule alimente, pastile care interactioneaaza cu Ac, prin urmare si grapfruitul si sunatoarea(Astea le stiu de pe forum), dar nu folosite in cantitati mici..adica daca mananc un grapfruit pe saptamana nu mi se poate intmpla nimic..si de asta intreb eu cu acele picaturi, pt ca in 100 ml de apa 3 picaturi i au schimbat radical gustul apei, si ma gandeam k luate in mai multe zile sa nu mi diminueze efectul Ac-lor In America, in sfarsit! Offline Publicitateloading...
#25 2010-01-10 19:34:27
Re: mancarimeeu nu sunt biolog, nici chimist, dar ma gandesc ca efectul unei substante asupra AC este masurat in laborator, prin diverse teste, apoi se stabileste care e concentratia care reduce efectul AC, apoi care e concentratia din fruct in sine (eventual cu cifre care pot fi raportate la greutate, ca sa-ti dai seama ce efect are un gref mic fata de un gref mare ) Mai departe iti e usor sa calculezi concentratia sucului de gref si, stiind concentratia acestuia, o raportezi usor la solutia pe care o iei tu. Doar ca...nu aveam aceste cifre, nu? toata lumea stie informatia asta "de pe forum" (de aici sau din alte parti) si o propaga, ea transformandu-se de la o simpla supozitie intr-o informatie stiintifica Offline #26 2010-01-10 20:22:18
Re: mancarimehmm, nu stiu sigur ce am sa fac..probabil daca o voi face o sa fol prezervativ, dar tot o sa ma duc la plafar sa intreb sau macar sa mi dea prospectul de la acea sticluta, ca nu l am gasit in cutie.. In America, in sfarsit! Offline #27 2010-01-10 20:35:25
Re: mancarimee tinctura sau un gen de extract? Stiu ca tinctura se ia cam 30 de picaturi, de 3 ori pe zi, deci n-ai facut nimic cu 2-3 picaturi (in sensul ca nu trateaza candida). Dar daca asa scrie pe sticluta, ca se iau 2-3 picaturi, inseamna ca e mult mai concentrat. Dar nu prea te poti lua dupa gust cand vine vorba de concentratii. Tinctura de pelin, spre exemplu, te baga in boala, chiar daca o iei cu apa, atat de amara e. Dar asta nu inseamna ca are o concentratie mare (de fapt, habar n-am cat e, ca nu scrie pe ea) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|