homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Umflatura:-??

#1 2010-01-02 23:26:47

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

umflatura:-??

ma scuzati ca postez subiect nou...nu stiu daca mai exista topic asemanator,sunt f ingrijorata si agitata si nu am prea avut rabdare sa caut...
problema e urmatoarea,prietenul meu are o umflatura pe penis...si nu i-a trecut peste noapte,incep sa imi fac griji...de la ce poate fi?ne-am jucat ieri seara un pic,a fost si o tentativa de oral dar ma rog...o fi alergic la mine sau nu shtiu
ce sa-i spun sa faca sa-i treaca umflatura?
da-ti-mi un sfat va rog frumos...zice ca nu a patit asa ceva niciodata:-|

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

#2 2010-01-09 22:22:11

Deutzika
Full member
Inregistrat: 2010-01-08

Re: umflatura:-??

Vizita la ginecolog:)

#3 2010-01-10 11:50:37

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Deutzika a scris:

Vizita la ginecolog:)

rotfl2  rotfl2  rotfl2

Consultati un urolog/dermatolog...

#4 2010-01-11 14:50:27

cinderela
Hero member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-03-26

ms ryanna22...s-a rezolvat problema de atunci;)

'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...hjartahjartahjarta...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.