homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ia spuneti...?

#1 2010-01-11 13:43:57

Loryana
New member
Inregistrat: 2009-12-07

ia spuneti...?

nu stiu daca a fost subiestu asta dar daca a fost iertati`ma big_smile ...ce masti naturale folositi pentru fata,puncte negre si par..care credeti ca dau rezultate??? diablo

#2 2010-01-11 13:53:06

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: ia spuneti...?

ptr punctele negre eu folosesc gomaj si uneori imi mai fac o masca cu albus de ou si malai..imi lumineaza fata
si ptr par e ff bun uleiul de madline dat pe varfuri daca le ai uscate

#3 2010-01-11 14:20:48

whitneyfree
Full member
Inregistrat: 2009-04-09

eu mi-am facut o masca cu ulei de ricin si galbenus de ou ptr par si a fost superbuna
iar ptr fata ptr punctele negre nu folosesc ceva anume dar am auzit ca taratele sunt foarte bune ,asta ca si metoda naturala , eu nu am incercat

To see the world in a grain of sand,
And heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour

#4 2010-01-11 14:59:34

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

Loryana, nu era mai bine, dacă puneai un alt titlu, de exemplu " Măşti naturale " sau " Tipuri de măşti " ca să ne dăm seama, despre ce se discută ?n acest topic, ?nainte de a intra!  Este doar un sfat, să nu interpretezi greşit  smile  !    Eu folosesc masca de argilă şi Clean & Clear Blackhead Scrub pentru puncte negre, este foarte bun!  tummenupp

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-01-11 15:00:08)

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.