|
Nu esti logat.
Dupa o perioada lunga de folosire, ac scad fertilitatea#1 2007-02-24 09:35:33
dupa o perioada lunga de folosire, ac scad fertilitateaCe inseamna "perioada lunga". Cineva spunea ca dupa 10 luni, un an, exista probabilitatea sa nu ramai insarcinata 2, 3 luni sau mai mult. Dupa ani de folosire, poti sa nu ramai insarcinata 2, 3 ani. Daca vreau sa iau anticonceptionale doar 10 luni sper sa nu am probleme apoi cu fertilitatea. Offline #2 2007-02-24 10:57:42
Re: dupa o perioada lunga de folosire, ac scad fertilitateaMarada perioada lunga inseamna muuulti ani ..sunt persoane pe forum care au luat anticonceptionale 9 ani si apoi au ramas insarcinate.E adevarat ca ramai mai greu insarcinata..dar ramai, nu devii infertila My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #3 2007-08-21 12:09:29
Re: dupa o perioada lunga de folosire, ac scad fertilitateabuna, eu iau anticonceptionale de aproape3 ani si vreau sa le intrerup pentru vreo 4 luni,perioada in care nu mai intretin relatii sexuale,nu stiu ce sa fac!Iau in acest moment KARISSA Ultima oara a fost editat de motunache (2007-08-21 12:10:36) Offline #4 2007-08-21 12:53:49
Re: dupa o perioada lunga de folosire, ac scad fertilitateapai le poti intrerupe, daca nu mai ai nevoie de ele. sau le poti lua in continuare. nu fac rau. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|